Faragó "JUDY" István: Zene lejátszása Zene szüneteltetése
Kezdőlap Belépés Klubtagoknak Regisztráció BODICO SZÉPSÉGKLUB Kapcsolat Best of Faragó "JUDY"
Bodico
Bodico
TARTS VELÜNK!
 MEGRENDELÉS
 SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS
 BODICO Cosmetics
 BODICO * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 Parfümtermékek
 BODICO + PM Miniparfümök
 Szépségápolás felső fokon
 * Made in Germany *
 Colours - dekorkozmetika
 BODICO Butik *
   Szépítkezéshez...
 Parfümszórók, díszüvegek
 Parfümszórók * mini * táska
 Üvegfiolák, üvegcsék,
  deo-roll (üres)
 BODICO + PM Parfümteszter  *  parfümfiolák
 Pierre Martèn © Cosmetics
 PM * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 BODICO ExtraLine
 Aromalámpák, illatházikók
 Kerámiák, ajándéktárgyak
 Indiai füstölők és olajok
 Gyertya- és mécsestartók
 BODICO * Gyertyák
 BODICO * Gyertyák * Advent
 BODICO * Aromaterápia
 BODICO * Teafaolaj
* LONDON FRUIT & HERB *
 Gyümölcs- és gyógyteák
 Best of Faragó "JUDY"
 Elérhetőségeink
 E-mail

 Legújabb híreink |  További archivált hírleveleink

Varázslatos illatokkal, szuper kedvezményekkel, szépséghez/egészséghez kapcsolódó apróbb ajándékötletekkel  
kívánunk

Boldog Valentin-napot! 

Akció 2015.02.18-ig!

 "A szeretet az a különleges dolog, amit minél jobban átélsz, 
minél több embernek adsz belőle, minél többfelé és intenzívebben árasztod, 
annál több lesz belőle neked is." 
(Ara Rauch)


VALENTIN-napi AKCIÓ * nem csak a Szeretet Napjára!  
    Az elmúlt években sokat "beszélgettünk" már a Valentin-nap egészen a 2. századig visszavezethető eredetéről, de az újonnan csatlakozók kedvéért, és abból a meggondolásból, hogy van, amit nem lehet elégszer elmondani, talán mégis érdemes pár mondatot felidézni.

A Valentin nap megünneplése ma is sokakat megoszt kis hazánkban, de ezt nyilván mindenki önmaga dönti/döntheti el, számára jelent-e bármit? Valóban, csak a virágosok, kereskedők találták ki? Ki-ki döntse el! Az biztos, hogy számunkra nem azt jelenti.  

   Még kimondani is sok, de bizony 27 éve már, hogy a kansasi  Brian "fiam" (aki pont Magyarországon élt akkoriban) apróbb ajándékokkal érkezett hozzánk február 14.-én. Látva meglepődésünket, elmondta, hogy ma Valentine's Day van, és mit jelent ez Amerikában. Évente legalább 800 millió ember köszönti szeretteit, rokonait, barátait, minden kedves ismerősét, tanárát... mert az náluk a Szeretet Napja. Bár a legtöbb amerikai ezt megteszi az év minden napján (ezt a szokást is átvettük), de e napon külön meg is ünneplik! Nem tartják elcsépeltnek, nem szégyellik naponta elmondani szüleiknek, gyermekeiknek, barátaiknak, ha azt komolyan gondolják! Bizony, van tanulni valónk e téren (is), sőt, sajnos, egyre több! 

   Sokáig zavart, de ma már nem foglalkoztat, hogy nálunk a Valentin nap kapcsán valahogy elfelejtették, felejtik hangsúlyozni a szeretetet. Minden médium azt harsogja, hogy a Szerelmesek Napja, pedig jóval több annál! Csodálatos dolog a szerelem, de az őszinte, igaz szeretet az valami egészen más, és szerintem, semmivel sem hasonlítható össze. 

Mi magyarok szeretünk különcök lenni. Nálunk nem divat manapság (sőt, egyre inkább nem) ami ott a legfontosabb: a szeretet hangsúlyozása.

Bár igyekszünk úgy élni, hogy a mi kis családunkban minden nap ünnep legyen, de Valentin napon külön is meglepjük egymást valami aprósággal, és mindazokat, akik kedvesek szívünknek.  

     Ezzel a Valentin napi Akcióval nem titkoltan, elsősorban a "nagy családunkat", a BODICO Szépségklub tagjait köszöntjük. Próbáltuk a palettát úgy összeválogatni, hogy változatos legyen: a parfümök kedvelői mellett, mely örök sláger, nem feledkeztünk meg az influenza-szezonban oly fontos aromaterápiáról, illóolajokról sem.

 Kattints ide! Nézd meg VALENTIN napi Meglepetéseinket! 


Reméljük, mindenki talál közületek kedvére valót, és hihetetlenül kedvező akciós árainkkal valóban sikerül örömet szereznünk!  
 
    Jó szívvel ajánljuk, válogass hát szeretteidnek, barátaidnak, ismerőseidnek egy-egy szép BODICO ajándékot! Ha pedig jót is akarsz tenni velük, mert tudod, hogy a kedvezményekre, esetleg kiegészítő jövedelemre nekik is szükségük van, ne feledd el figyelmükbe ajánlani Szépségklubunkat, az Ingyenes Regisztráció lehetőségét, annak minden előnyével! Biztos lehetsz benne, hálásak lesznek érte a mai világban!

 FONTOS! Az azonnali (+ a következő 12 naptári hónap) Klubár-Kedvezményszint elérésének egyetlen feltétele van: egy adott vásárlásod értéke Klubáron érje el a 6.500,- Ft-ot!

Végül * Elsősorban (de nem csak) népes NFL-táborunknak ajánlva!

 Akció!  MEGHOSSZABBÍTVA 02.18-ig!  

  Bár ezt az Akciót eredetileg a Super Bowl napjáig terveztük, sorra gyűlekeztek a kérések, hogy a könyvbe mindenképp Ricsitől szeretnének dedikálást, így inkább megvárják a hazaérkezését, másrészt a beírandó szöveghez fontos tudniuk a döntő végeredményét. Igazuk volt, fantasztikus döntő volt az idei! És azoknak is igazuk volt, akik jelezték, hogy bár vége a szezonnak, de ajándékozni soha nem késő, hisz még előttünk a Valentin-nap! Hogy is felejtenénk el? És mi mással tudnánk az amerikai foci híveinek kedveskedni, minthogy a kedvezményeket a Valentin napi akció végéig meghosszabbítjuk! Nagyon bűszkék és hálásak vagyunk, hogy facebook oldalunkon naponta nő a létszám, igazi, aktív "élet" folyik, kialakult egy szuper, összetartozó közösség, mára nagyon sok személyes jóbaráttal! Tehát, változatlanul...

Kihagyhatatlan ajánlatok SZUPER ÁRAKON! 

Katt ide és lapozgass, válogass kedvedre! 
Új, a XLVIII. Super Bowlról készült dupla dvd-t is megtalálod részletesen! 


http://bodico.hu/nflakcio/

          A Super Bowl dvd-k csak nálunk kaphatóak! Minden példány Richie dedikálásával! 

Végül, örök téma, a csomagküldés... 

 Csomagjainkat a Trans-o-Flex futárcég szállítja, legnagyobb megelégedésünkre, immáron 2 éve! A kiválasztásnál nagyon döntő volt számunkra, hogy ne súly-alapon számlázzon. Örömünkre szolgál, hogy jelenleg egészen a 40 kg-os csomagokig az alábbi egységárakon tudjuk biztosítani a szállítást, 24 órás kézbesítési idővel az  ország egész területére! Ezt rendesen be is tartják, még soha nem volt panasz rájuk! A futárnak mindig meg kell adnunk a pontos nevet, címet (ez lehet munkahely is, de akkor kérjük jelezni!) és egy elérhető telefonszámot, amin kapcsolatba tud lépni a címzettel, ha nem találja a megadott címen.

Csomagküldés esetén választható fizetési módok: 
Banki befizetés/átutalás: a rendelést az összeg beérkezése után tudjuk teljesíteni. 
Bankszámlaszámunk:
EDU és JUDY Bt. 

1033 Budapest, Szérűskert u. 21. (ez a cég székhelye)
Budapest Bank 10102103-04332604-00000006

Ez esetben a postaköltség 1.300,- Ft. 

Csomag utánvéttel: az összeg átvételkor fizetendő a futárnak. 
Ez esetben a postaköltség 1.500,- Ft.
 

25.000,- Ft felett cégünk átvállalja a postaköltséget! 

(Külön egyeztetés tárgya, ha pl. valaki változatlanul a Postán keresztül kéri csomagját, vagy pl. olyan kicsi a rendelése, hogy az ajánlott levélként feladható. Utóbbi esetben csak a banki átutalást tudunk elfogadni, mert az utánvétes levél költsége a Postán hihetetlenül magas! 
A Super Bowl dvd-ket, illetve 
a komplett dvd-szetteket így elsőbbségi ajánlott levélként tudjuk postázni, a postaköltsége 800,- Ft!)  

 

Friss hírek, napi aktualitások elsősorban facebook oldalunkon! Javasoljuk, csatlakozz hozzánk ott is, hogy ne maradj le az információkról, vagy éppen a kizárólag ott meghirdetett játékainkról! 

http://www.facebook.com/bodico
http://www.facebook.com/nflkonyv

 

"Az igazi szeretet tettekben és nem a szavakban nyilvánul meg. Szereteted ne olyan legyen, mint az éhség, mely mohón válogat ehető és nem-ehető között,
hanem mint a fény, mely egykedvűen kiárad minden előtte lévőre." 
(Weöres Sándor)
 

   Hívunk, várunk szeretettel! Tarts Velünk, hidd el, érdemes! 

    Faragó Edit - "EDU" - Richard és a BODICO-csapat    

  

 Ha még nem vagy BODICO Klubtag, de szívesen csatlakoznál, Ingyenes Regisztrációval honlapunkon azonnal megteheted! Javaslom, szánj egy kis időt is az ismerkedésre, hogy tudd, mi mindent kínál Neked a BODICO világa!   
Fedezd fel illatválasztékunkat, nélkülőzhetetlen "segítőidet",  a SIKERES START-csomagokat, és a fantasztikus üzleti lehetőségeket! 

Vedd komolyan, hogy ha bármely kérdésben segítségre van szükséged, mindig számíthatsz ránk! A BODICO egy közös út a közös sikerekért!  
   
"Ahhoz, hogy sikerünk legyen, először 
hinnünk kell, hogy képesek vagyunk rá!" 

                                           (M. Korda)

 
 

FONTOS!  A BODICO honlapján szereplő valamennyi leírás, termékfotó cégünk tulajdona, ezért a BODICO embléma minden fotón szerepel! Saját webáruház, honlap  készítését a cég felé minden esetben jelezni kell! A leírások, fotók felhasználása külön engedélyhez kötött, azokról a BODICO embléma nem távolítható/takarható el!

Az új belépők, és az eddig e-mail címmel nem rendelkező, visszatérő Klubtagok kedvéért a történeteket, fontos információkat tartalmazó korábbi hírleveleinket már
a honlapunkon 
is elolvashatod: 
http://www.bodico.hu 
 
 
 
  "Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget 
segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak!"

 

Bodico

Bodico

Bodico

NFL csomagok

XLVI. Super Bowl
© Copyright: Since 1994- "EDU" és "JUDY" Bt. - BODICO SZÉPSÉGKLUB
Minden jog fenntartva!

Bodico