Faragó "JUDY" István: Zene lejátszása Zene szüneteltetése
Kezdőlap Belépés Klubtagoknak Regisztráció BODICO SZÉPSÉGKLUB Kapcsolat Best of Faragó "JUDY"
Bodico
Bodico
TARTS VELÜNK!
 MEGRENDELÉS
 SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS
 BODICO Cosmetics
 BODICO * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 Parfümtermékek
 BODICO + PM Miniparfümök
 Szépségápolás felső fokon
 * Made in Germany *
 Colours - dekorkozmetika
 BODICO Butik *
   Szépítkezéshez...
 Parfümszórók, díszüvegek
 Parfümszórók * mini * táska
 Üvegfiolák, üvegcsék,
  deo-roll (üres)
 BODICO + PM Parfümteszter  *  parfümfiolák
 Pierre Martèn © Cosmetics
 PM * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 BODICO ExtraLine
 Aromalámpák, illatházikók
 Kerámiák, ajándéktárgyak
 Indiai füstölők és olajok
 Gyertya- és mécsestartók
 BODICO * Gyertyák
 BODICO * Gyertyák * Advent
 BODICO * Aromaterápia
 BODICO * Teafaolaj
* LONDON FRUIT & HERB *
 Gyümölcs- és gyógyteák
 Best of Faragó "JUDY"
 Elérhetőségeink
 E-mail

 Legújabb híreink |  További archivált hírleveleink

Kedves Címzett!

Szeretnénk Neked segíteni, ezért Hírleveleink elején feltüntetjük a BODICO regisztrációs számodat és a névre szóló ajánláshoz szükséges linkedet.

Reg. szám: szam_reg
Ajánló link: link_reg

Pár perc figyelmedet kérjük, hogy tudj róla! 
Mi az, ami változik,
mi az, ami változatlan 2012.03.20-tól!

        Előző hírlevelünk végén azzal búcsúztunk, hogy hamarosan megküldjük legújabb Árlistánkat. Néhány, önhibánkon kívüli technikai akadály miatt azonban, ezt csak most tudjuk teljesíteni. Épp ezért úgy gondoljuk, az a korrekt eljárás, ha mindenki élhet még néhány napig a last minute lehetőséggel, azaz a jelenlegi érvényben levő árakon fogadjuk és teljesítjük mindazon megrendeléseket, amelyek 2012.03.19-én éjfélig beérkeznek! A 4 napos pihenő alatt így érdemes egy kis időt rászánni az ismerkedésre az új árakkal, és átgondolni, ki mit szeretne még a változások előtt. 

      Aki ismer minket (és szerencsére nagyon sokan hosszú évek óta BODICO Klubtagok), tudják, csak akkor változtatunk árainkon, amikor az már tényleg elkerülhetetlen. Hogy mennyire nem vagyunk az áremelések hívei, azt hűen igazolja a mostani Árlistákon levő dátum: érvényes 2009.05.05-től... Pedig azóta azért jó sok víz lefolyt a Dunán! Vannak termékek, termékcsaládok, amelyek árai felénk az elmúlt években is folyamatosan emelkedtek, mi viszont nem hárítottuk tovább. Elég az euró árfolyamára gondolni, mennyit változott az elmúlt közel 3 évben, és bizony a külföldi partnereket ez egyáltalán nem tartotta vissza attól, hogy saját áraikat évente emeljék. Ehhez már csak hab a tortán, hogy a termékek áfája csökkenés helyett az egekbe, illetve 27 százalékra emelkedett. (Ha lenne kedvünk, nevetnénk rajta, de legalább a pénztárgépes kollega elégedett volt, amikor kiállította a számlát. Néhány év alatt kb. hatodszor.)  

     A leírtak ellenére az árak még ennyi idő után is csak minimális mértékben változnak: egy 25 ml-es parfüm klubára 200,- Ft-tal, egy 100 ml-es parfüm ára pedig 400,- Ft-tal emelkedik. Vannak termékcsaládok, ahol az eladási árak most sem változnak, a bónusz- és klubárak viszont némileg igen. És van, pl. a dekor kozmetika, ahol mind az árak, mind a kedvezményszintek változatlanok maradnak.

     A bónusz kedvezményszinteket egységesítettük: a BODICO-nál 10, az ExtraLine kínálatunknál 15%-ra csökkentettük, a klubár kedvezményszinteknél viszont meghagytuk a 30-40%-ot! Természetesen, maradtak olyan termékek, ahol a bónusz- és klubárak megegyeznek (pl. a forgalmazáshoz nélkülözhetetlen parfümteszterek, illatminták és az NFL 2 könyv).  

     Az alábbi Árlistával kapcsolatban fontos tudni: a teljes, komplett BODICO + a BODICO ExtraLine Árlistát mellékeljük, annak ellenére, hogy néhány termékcsalád árai még nem, csak a következő hetekben fognak változni. Senkit nem akartunk annak kitenni, hogy az árakat két különböző helyen kelljen keresgélnie, amikor belép a saját rendszerébe a klubárakat is tartalmazó Árlistához. Az Árlista tehát a most még változatlan termékcsaládoknál folyamatosan átalakul. Ezeket az oldalakat mindig azonnal ki fogjuk cserélni az Árlistában, ezért érdemes azt figyelemmel kisérni! Ami most, az első körben változott: A BODICO kollekció (minden termék import), az Aromaterápia és a Teafaolaj (többségükben import termékeink).

      Bizonyos helyeken felépítésében is változik a BODICO Árlista és egyes termékek termékkódja is! Pl: új termékekkel is kiegészülve, az összes kozmetikai tükör, ecsetek stb. egy csoportba kerülnek BODICO Butik - Szépítkezéshez.. címszó alatt, ami több helyen nagyobb átalakítást igényel a honlapunkon, és főleg a START mappában. Az új felépítésű START mappa előreláthatóan április közepétől lesz rendelhető, addig csak a jelenlegi összeállításban tudjuk azt biztosítani. 

  Új árlistánkat itt meg tudod nézni illetve le is tudod tölteni! 

     Nem változik - reméljük, sokak nagy örömére - az NFL 2 könyv ára egyik kategóriában sem! (A könyveknél maradt az áfa mértéke.) Eladási ár: 7.990,- Ft, bónusz- és klubár: 6.990,- Ft! Ugyancsak nem változik a könyv pontértéke = 25 PÉ! Ez a 25 PÉ pedig biztosítja az azonnali és plusz 12 naptári hónapra érvényes legkedvezőbb klubárat minden BODICO Klubtagnak.
Természetesen, minden egyes 25 pontértékes vásárlással a 12 naptári hónap újra indul, így a legtöbben állandó jelleggel, folyamatosan ezen a kedvezményszinten élvezik a Klubtagság előnyeit. 

       A Regisztráció ingyenes marad, tehát ez sem változik! A fent leírtak miatt, érdemes azonnal 25 pontértékben rendelni, bebiztosítani a klubárat, de ha mégsem úgy alakul, a regisztrációért önmagáért már jár a Bónuszár kedvezmény! A tagság örökös, nincs éves hosszabbítási díj, kötelező havi vásárlás stb. (Ezeket a tudnivalókat a sok-sok új belépő miatt úgy gondolom, érdemes néha felidézni.)

  
Szívből kívánunk mindenkinek mosolygós, szép napokat,
jó pihenést, kikapcsolódást a hosszú hétvégére, és egyben
szeretettel meghívunk 03.20-án kezdődő Húsvéti Akciónkra! 

 
Faragó Edit - "Edu" - Richard és a BODICO-csapat 

 

FONTOS!  A BODICO honlapján szereplő valamennyi leírás, termékfotó cégünk tulajdona, ezért a BODICO embléma minden fotón szerepel! Saját webáruház, honlap  készítését a cég felé minden esetben jelezni kell! A leírások, fotók felhasználása külön engedélyhez kötött, azokról a BODICO embléma nem távolítható/takarható el!

Az új belépők, és az eddig e-mail címmel nem rendelkező, visszatérő Klubtagok kedvéért a történeteket, fontos információkat tartalmazó korábbi hírleveleinket már
a honlapunkon 
is elolvashatod: 
http://www.bodico.hu 
 
 
 
  "Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget 
segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak!"
 
 
 

Ezt a Hírlevelet azért kaptad, mert a BODICO Szépségklub regisztrált tagja vagy. Ha leiratkoznál, kérjük, küldj egy emailt a info@bodico.hu -ra.


  
           

Bodico

Bodico

Bodico

NFL csomagok

XLVI. Super Bowl
© Copyright: Since 1994- "EDU" és "JUDY" Bt. - BODICO SZÉPSÉGKLUB
Minden jog fenntartva!

Bodico