Faragó "JUDY" István: Zene lejátszása Zene szüneteltetése
Kezdőlap Belépés Klubtagoknak Regisztráció BODICO SZÉPSÉGKLUB Kapcsolat Best of Faragó "JUDY"
Bodico
TARTS VELÜNK!
 MEGRENDELÉS
 SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS
 BODICO Cosmetics
 BODICO * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 Parfümtermékek
 BODICO + PM Miniparfümök
 Szépségápolás felső fokon
 * Made in Germany *
 Colours - dekorkozmetika
 BODICO Butik *
   Szépítkezéshez...
 Parfümszórók, díszüvegek
 Parfümszórók * mini * táska
 Üvegfiolák, üvegcsék,
  deo-roll (üres)
 BODICO + PM Parfümteszter  *  parfümfiolák
 Pierre Martèn © Cosmetics
 PM * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 BODICO ExtraLine
 Aromalámpák, illatházikók
 Kerámiák, ajándéktárgyak
 Indiai füstölők és olajok
 Gyertya- és mécsestartók
 BODICO * Gyertyák
 BODICO * Gyertyák * Advent
 BODICO * Aromaterápia
 BODICO * Teafaolaj
* LONDON FRUIT & HERB *
 Gyümölcs- és gyógyteák
 Best of Faragó "JUDY"
 Elérhetőségeink
 E-mail

 Legújabb híreink |  További archivált hírleveleink

 
 Isten Éltessen Mindannyiunkat! "HAPPY 18." BODICO!  Ünnepeljünk Együtt!   Válogass kedvedre!
18 slágertermék 
+ MEGLEPETÉSEK!
SZENZÁCIÓS ÁRAKON!
 
   "Az igazi szeretet semmire sem hivatkozik. Nem a tegnapokban, és nem a holnapokban gondolkozik. Az igazi szeretet a benned lévő öröm spontán felbugyborékolása... és annak megosztása... minden ok nélkül, minden érdek nélkül, egyedül a megosztás öröméért.
(Osho)

 Szeretettel meghívunk minden kedves eddigi és most csatlakozó
BODICO Klubtagot, barátot, ismerőst, facebook, iwiw, hi5 baráti köreinket, honlapunkra látogató "vendégeket"...


18. SZÜLETÉSNAPI PARTY 2012.08.10-től 09.05-ig! 

Számítunk Rád!
 Nézz körül és lásd, jól választottál! Reméljük, találkozunk! 
Az ünnepi menüt igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki találjon kedvére valót * és természetesen, nem marad el a Meglepetés sem! 

Köszönjük, hogy ismét ünnepelhetünk... 

    Szeretnénk ismét köszönetet mondani kivétel nélkül minden BODICO Klubtagnak,  hogy immáron 18 szál gyertyát gyújthatunk meg a születésnapi tortánkon! Köszönjük, hogy oly sokan az indulás óta töretlenül velünk vagytok! Köszönjük, hogy folyamatosan nő a csapatunk; a felénk áradó bizalmat, elismeréseket, a sok új barátságot! 

A BODICO Szülinapi Ajándéka... hogy ne csak beszéljünk!  

     Ha figyelmesen átnézed Születésnapi Akciónkat, nem kell bizonygatnunk : mind a 18 slágerterméknél (ami valójában sokkal-sokkal több, gondoljunk csak arra, hogy közel 100 féle illatból lehet választani!) az ünnepi áraink valóban szenzációsak! Ráadásul, a szokásoktól eltérően, minden árkategóriában, hisz az eladási- és a bónusz-árakat is jelentősen csökkentettük!   Reméljük, ez jó hír mindenkinek: az alkalmi BODICO vásárlóknak, törzsvevőknek, Klubtagoknak, a  csapatot építőknek! 
Épp ezért, jó szívvel azt javasoljuk, "ÉLJ VELE! ADD TOVÁBB!" mert előfordulhat,  hogy a pillanatnyi haszonnal jelentős későbbi forgalomnövekedéstől, új belépőktől eshetsz el! 

    
Természetesen, a legnagyobb mértékben most is a Klubárakat csökkentettük, hisz a legtöbben  erre a kedvezményszintre vagytok jogosultak.  Ha pedig még nem tartozol közéjük, érdemes megragadni minden alkalmat, hogy csatlakozz a népes táborhoz! Ebben most duplán segítünk: a nagy árkedvezményekkel + a Szülinapi Meglepetésünkkel!

Ennyi bevezető után, lássuk, mit is kínálunk... aztán pedig jöjjenek a MEGLEPETÉSEK! 

 Szülinapi Akciónkat megnézheted itt! ♥

 Itt le is tudod tölteni! (pdf)  

1. MEGLEPETÉS * Azonnali Klubár PÉ számolgatás nélkül... 
        
Születésnapi Akciónk alatt megkímélünk a pontértékek (PÉ) számolgatásától! Sőt! Vissza nem térő alkalom, hogy mindössze egy 5.000,- Ft-os rendeléssel bebiztosíthatod magadnak, hogy azonnal - és minimum a következő 12 naptári hónapban - mindig Klubáron vásárolhass! Előre szólunk, erre 2012-ben csak most van lehetőséged! 

2. MEGLEPETÉS * Játék a facebook-on, ajándékcsomagokért...
      
Részletek hamarosan a http://www.facebook.com/bodico   oldalunkon! 

A jelenleg folyó (08.14-ig tartó) Olimpiai játékunk sorsolása után azonnal új játékkal fogunk jelentkezni! Figyelj ránk ott is, nehogy lemaradj! 

    A visszajelzésekből úgy tűnik, hogy a nyári ajánlatainkkal kapcsolatos Hírlevelünket sokan nem kapták meg. Bár természetesen, kint van a honlapunkon a képes ajánlat, az alábbi linken ismét közzé tesszük...

 ♥ BODICO Nyári ajánlatok  ♥ 

 

Fontos hírek, tudnivalók, válaszok...  röviden néhány fontos kérdésről

  Senkinek nem szeretnénk az idejét feleslegesen rabolni, de kénytelenek vagyunk visszatérni a regisztráció kérdésére, mert egyre több a vissza nem igazoltak száma, és ebből következően a reklamáció. Tehát: a REGISZTRÁCIÓKAT minden esetben VISSZA KELL IGAZOLNI, mert csak akkor kerül be a rendszerünkbe! (Ez még akkor is igaz, ha esetleg közben azért kapsz Hírlevelet!) 
   A regisztráció véglegesítése, az aktíválás, pontosan azért szükséges, hogy senki ne tudjon (esetleg) visszaélni, és netán helyetted, a nevedben beregisztrálni!  Ehhez kapsz tőlünk egy aktíváló üzenetet! Ha 30 percen belül nem kapnád meg levelünket, kérjük, nézd meg a spam szűrődet, hátha a levelező rendszered oda tette. Engedélyezd levelünket, vagy írj nekünk az info@bodico.hu címre! Egyes e-mail címekkel, pl. freemail, citromail, hotmail például nagyon gyakori ez a probléma! De előfordul, hogy valaki elrontja a saját e-mail címét, így nem is tud a rendszer választ küldeni. 

    Ugyancsak egyre gyakoribb, hogy valaki duplán regisztrál be.  Ilyen esetekben mindig a korábbi, azaz az első marad érvényben!

  A webirodába való belépéskor két  dol
ogra kell figyelni: a Regisztrációkor használt e-mail címet kell használni! Ha nem emlékszel rá, keress meg minket, segítünk! A jelszót pedig be kell írni, nem bemásolni! (Másoláskor a végére betesz egy space-t.)  

Rendelés és csomagküldés...  

     A rendelések leadása történhet telefonon, mobilon, faxon, de elsősorban az e-mailt javasoljuk. Minden esetben szükséges a pontos név, cím, telefonszám és (ha van) a BODICO Regisztrációs szám feltüntetése. Személyes vásárlásnál ezek az adatok természetesen nem szükségesek. A Regisztráció nem feltétele a vásárlásnak, de nélküle minden esetben az eladási árak érvényesek. 

     A személyes vásárláson túl – természetesen mindenki  igénybe veheti termékküldő szolgáltatásunkat is.  Futárcégünk a Trans o Flex segítségével sikerült lényegesen csökkenteni az évek óta gondot jelentő magas postaköltségeket. Ajánlatuk a 40 kg-os csomagokig egységáras, 24 órás kiszállítást biztosítanak, így a csomagküldés az alábbiak szerint változott.

Csomagküldés esetén választható fizetési módok: 

Banki befizetés/átutalás: a rendelést az összeg beérkezése után tudjuk teljesíteni. 

Bankszámlaszámunk:
EDU és JUDY Bt. 

1033 Budapest, Szérűskert u. 21. (ez a cég székhelye)
Budapest Bank 10102103-04332604-00000006


Ez esetben a postaköltség 1.100,- Ft. 

Csomag utánvéttel: az összeg átvételkor fizetendő a futárnak. 
Ez esetben a postaköltség
 
 1.300,- Ft.

20.000,- Ft felett pedig változatlanul mi vállaljuk a postaköltséget! 


Külön egyeztetés tárgya, ha pl. valaki változatlanul a Postán keresztül kéri csomagját, vagy pl. olyan kicsi a rendelése, hogy az elsőbbségi ajánlott levélként feladható. Utóbbi esetben csak a banki átutalás javasolható, mert az utánvétes levél költsége rendkívül magas, nem éri meg! C
somagolási/rendszerben tartási díjat továbbra sem számolunk fel.

 
Közösségi oldalaink...

    Nagyon köszönjük, hogy egyre többen látogatjátok facebook oldalainkat is, amit számunkra a "LIKE" jelzések is igazolnak. (E levél írásakor a BODICO Szépségklub oldalunkon 26.366, az NFL könyv oldalunkon pedig 2.459 "rajongónk" van, de a számok naponta változnak.)              

    Ezt azért tartjuk fontosnak - és javasoljuk is mindenkinek -,  mert kérdéseket, hozzászólásokat ott is szívesen fogadunk, és meg is válaszolunk! Szóval, érdemes minket ott is követni! A napi aktualitásokat, friss és gyorshíreket ezeken az oldalakon tudjuk csak megosztani, mivel senkit  nem szeretnénk gyakori Hírlevéllel terhelni. Ráadásul, ezeken az oldalakon egyre több külön akciót is meghírdetünk, és szinte állandóan van valamilyen játékunk. Bár ezek elsősorban az új belépőknek szólnak, de nem minden esetben! 

 FIGYELEM! FIGYELEM!

Személyes átvétel az üzletben 2012.08.21-ig előzetes telefoni egyeztetés alapján!
 
  
 
 Ha még nem vagy BODICO Klubtag, de szívesen csatlakoznál, Ingyenes Regisztrációval honlapunkon azonnal megteheted! Javaslom, szánj egy kis időt az ismerkedésre, hogy tudd,
mi mindent kínál Neked a BODICO világa!   

Fedezd fel illatválasztékunkat, nélkülőzhetetlen "segítőidet",  a SIKERES START-csomagokat, 
 a fantasztikus üzleti lehetőségeket!

Vedd komolyan! Ha bármely kérdésben segítségre van szükséged, 
mindig számíthatsz ránk!
A BODICO egy közös út a közös sikerekért!  

   
"Ahhoz, hogy sikerünk legyen, először
hinnünk kell, hogy képesek vagyunk rá!" 


(M. Korda)
 
 
Ha nem szeretsz sehova regisztrálni, mi azt is megértjük!
Természetesen, ez esetben eladási árainkon bármikor  vásárolhatsz/rendelhetsz, hisz a kedvezményekről önként lemondtál! 


FONTOS!  A BODICO honlapján szereplő valamennyi leírás, termékfotó cégünk tulajdona, ezért a BODICO embléma minden fotón szerepel! Saját webáruház, honlap  készítését a cég felé minden esetben jelezni kell! A leírások, fotók felhasználása külön engedélyhez kötött, azokról a BODICO embléma nem távolítható/takarható el!

Az új belépők, és az eddig e-mail címmel nem rendelkező, visszatérő Klubtagok kedvéért a történeteket, fontos információkat tartalmazó korábbi hírleveleinket már
a honlapunkon
is elolvashatod: 
http://www.bodico.hu 

 
 Hívunk - várunk szeretettel!  Élj vele! Add tovább! 

Jó vásárlást, mosolygós szép napokat kívánunk!  

Faragó Edit – ”EDU” - Richard és a BODICO-csapat 
 
 
"Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget
segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak!"
 
 
 

 

           

Bodico

Bodico

Bodico

NFL csomagok

XLVI. Super Bowl
© Copyright: Since 1994- "EDU" és "JUDY" Bt. - BODICO SZÉPSÉGKLUB
Minden jog fenntartva!

Bodico