Faragó "JUDY" István: Zene lejátszása Zene szüneteltetése
Kezdőlap Belépés Klubtagoknak Regisztráció BODICO SZÉPSÉGKLUB Kapcsolat Best of Faragó "JUDY"
Bodico
TARTS VELÜNK!
 MEGRENDELÉS
 SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS
 BODICO Cosmetics
 BODICO * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 Parfümtermékek
 BODICO + PM Miniparfümök
 Szépségápolás felső fokon
 * Made in Germany *
 Colours - dekorkozmetika
 BODICO Butik *
   Szépítkezéshez...
 Parfümszórók, díszüvegek
 Parfümszórók * mini * táska
 Üvegfiolák, üvegcsék,
  deo-roll (üres)
 BODICO + PM Parfümteszter  *  parfümfiolák
 Pierre Martèn © Cosmetics
 PM * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 BODICO ExtraLine
 Aromalámpák, illatházikók
 Kerámiák, ajándéktárgyak
 Indiai füstölők és olajok
 Gyertya- és mécsestartók
 BODICO * Gyertyák
 BODICO * Gyertyák * Advent
 BODICO * Aromaterápia
 BODICO * Teafaolaj
* LONDON FRUIT & HERB *
 Gyümölcs- és gyógyteák
 Best of Faragó "JUDY"
 Elérhetőségeink
 E-mail

 

  Best of Faragó "JUDY" István

Best of FARAGÓ "JUDY" CD
(TK: 8500)
 

Egy szép ajándék a gitárzene kedvelőinek!

Fogadják tőlünk szeretettel…


BEST OF FARAGÓ "JUDY" ISTVÁN


Faragó "JUDY" István gitáros, zeneszerző
(Borota, 1944. november 20 – Budapest, 2003. június 27)


     
Az 1960-as évek legendás SCAMPOLO együttesének gitárosa (1962-64), majd bevonulása után az 1964-es Ki Mit Tud népszerű FLOTTILLA együttesének vezetője, gitárosa volt.

      Leszerelése után ismét a SCAMPOLO együttes tagja lett, majd 1974-ben Komár Lászlóval megalakította a SPRINT együttest, ennek feloszlása után session-zenészként és zeneszerzőként is közreműködött Komár László nagylemezein, részt vett valamennyi országos turnéján, műsorában, egészen 1987-ig.

 
    1988-tól Szandival és Fenyő Miklóssal dolgozott. 1993-ban, egy nagyon sikeres turné utolsó állomásán * két teltházas Erkel Színházban tartott előadás, melyet a Magyar Televízió is közvetített * saját elhatározásából elbúcsúzott az aktív fellépésektől.

       1994 decemberében még fellépett a TeleSport felkérésére a TS Karácsony keretében jótékony céllal rendezett karácsonyi műsorban, a Budapest Sportcsarnokban. Ez volt élete első közös fellépése fiával, aki akkor már a TeleSport riportereként konferálta fel, nem kis meghatódottsággal.

      Néhány évvel később, kizárólag legjobb barátjának, a Scampolo egykori kisérőgitárosának, Atkári Lajosnak a hosszas unszolására hajlandó volt még egyszer színpadra lépni. Így kerülhetett sor 1998. február 13-án a Budapest Kongresszusi Központban * Komár László Valentin-napi műsorának keretében * az eredeti felállású, legendás SCAMPOLO együttes teltházas, nagyon nagy sikerű koncertjére, melyet később a Magyar Televízió is közvetített. 

      1998 májusában a nézők kérésének eleget téve a Három kívánság című TV-műsorban kettős minőségben léptek fel. A zenélés mellett a SCAMPOLO tagjai "focimeccsen" mérték össze erejüket egy ifjú együttessel. A "meccset", külön kívánságra, a sportriporter gyermek, Faragó Richard kommentálta.

        Három önálló nagylemeze jelent meg: Judy guitar (1983), Ezüst gitár (1986), Judy 3 (1991), CD-je Best of Judy (1992). 

        A Best of Faragó "JUDY" István a három nagylemez anyagaiból készült válogatás, mely kizárólag CD-n jelent meg. (A hangkazettán való kiadást, mint szerző, nem engedélyezte.)

        Eddig szól az az idézet, ami pár éve a „Ki kicsoda…” című könyvben cégünk egyik alapító tagjáról, Faragó ”JUDY” Istvánról íródott. 

        De a száraz tényeknél sokkal fontosabb, hogy akik ismerték, nap mint nap érzik hiányát és csak egy dolog nyújthat számukra megnyugvást: a zenéje! 

        Ennek segítségével ugyanis felidézhető személyisége, a mindig tökéletességre törekvő, érző lelkű ember, aki minden rezdülésével azért dolgozott, hogy hallgatósága maradandó élménnyel gazdagodjon.

        Aki hallja ezt a CD-t, megállapíthatja, hogy ez a törekvés csodálatos eredményt hozott. ”JUDY” azt tudta, ami csak nagyon keveseknek adatik meg: zenéjének lelke volt és van! Mindazt, amit szavakkal olykor nagyon nehéz elmondani, ő eljátszotta nekünk… 

        A CD-n saját szerzeményeken kívül magyar és világslágerek feldolgozásai szerepelnek, mint pl. Akácos út, Szeress gyengéden (Love me tender), Zöld mezők (Green fields), Szomorú vasárnap, Csini baba, Leszállt a csendes éj (Bács Ferenc előadásában), Exodus stb. összesen 22 szám több mint 70 percben. 

        Külön érdekesség a borító, mely belül a külföldi szaklapokban megjelent, rendkívül elismerő kritikákat ismerteti magyar és angol nyelven, valamint - tekintettel a nyugat-európai érdeklődésekre - a Leszállt a csendes éj szövegének angol nyelvű fordítását is. 

A Best of "JUDY" CD a legkedvezőbb áron nálunk vásárolható meg

Hisszük, hogy gyönyörű ajándék lehet kicsinek és nagynak,


nőnek és férfinak egyaránt!

”JUDY” ezt hagyta az utókorra, és mi kimondhatatlanul

büszkék vagyunk, hogy tovább adhatjuk mindenkinek!

Faragó Edit "EDU" és Richard

 Best of FARAGÓ "JUDY" CD
(TK: 8500)

Ár: 2990,- Ft

 

 
SCAMPOLO könyv
(TK: 8501)

Ár:
3600,- Ft

"JUDY" CD + SCAMPOLO könyv
(TK: 8502)

Extra szett-Ár:
5790,- Ft

 

 Bodico

Bodico

Bodico

NFL csomagok

XLVI. Super Bowl
© Copyright: Since 1994- "EDU" és "JUDY" Bt. - BODICO SZÉPSÉGKLUB
Minden jog fenntartva!

Bodico