MOSCHUS illóolaj, 100%-os, 10 ml

950 Ft
810 Ft -15%
rating (1 vélemény)
Klubtagoknak: 850 720 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

(Malva moschata)

10 ml

  • Üzletünkben készleten
  • 3542
  • Illóolajok
Leírás

moschus.jpgA MOSCHUS illóolaj erőteljes, kellemes illat, amelyet általában földesnek vagy fás illatnak érzünk; egyesek a kisbabák bőrének illatához hasonlítják.
Ára háromszorosa az aranyénak, ezért (és az állat vadászati tilalma miatt) ma már inkább a pézsmamályva (Abelmoschus moschatus) növény magtokjából állítják elő.
Javasolt alkalmazása: párologtatással a rosszullétet csökkenthetjük, elkerülhetjük az esetleges ájulást. Kiváló vágyfokozó hatása van.
Illatszerekhez rögzítő anyagnak adják. Ez a legtartósabb illatanyag valamennyi parfümösszetevő között: zsebkendőre tett egyetlen csepp is nagyon sokáig illatozik.
Csökkenti a hozzáadott anyagok párolgási sebességét, így növelve az illatanyagok tartósságát a parfümökben, parfümtermékekben.

Akárcsak a többi illóolaj, természetesen, a moschus is használható még zsebkendőre, száraz virágszirmokra, padlószőnyegre, felmosó- és öblítővízbe, mosógépbe, autó- és lakás diffúzorba, nedves portörléskor, ruhásszekrény belső, és természetesen a lakás bármely szegletének illatosítására.

Értékelések
rating 10
Nagyon jó