ORGONA illóolaj, 100%-os, 10 ml

950 Ft
760 Ft -20%
rating (1 vélemény)
Klubtagoknak: 760 680 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

(Syringa vulgaris)

10 ml

  • Üzletünkben készleten
  • 3547
  • Illóolajok
Leírás

orgona.jpgA bódító, frissítően virágos illatú ORGONA illóolajának párologtatásával örök tavaszt varázsolhatsz magad köré.

Az orgona olaj erős gombaölő szer, amely hatékonyan elpusztítja a szervezetben a gombát és csökkenti a gombás fertőzések kialakulásának kockázatát. Ugyancsak hatékony féreghajtó szer, amely segít kimosni a szervezetből a különböző bélférgeket. A féreghajtó szer tipikusan elpusztítja a bélférgeket és más parazitákat anélkül, hogy károsítaná a szervezetet. 

Erős gombaölő szer, amely elpusztítja a szervezetben a gombát és csökkenti a gombás fertőzések kialakulásának kockázatát. Hatékony lázcsillapító szer.

Nagyon jó hatással van a bőrre. Bizonyítottan összehúzó hatású, ezért hatékony bőrfeszesítő. Az olaj külsődleges használatával csökkenthetőek a ráncok és szarkalábak, ezen kívül pedig csökkenti a bőr megereszkedését is.

Karakteres, édes illatának köszönhetően enyhíti a szorongást és nyugtatja a lelket. Valójában sok aroma terápiás szakember használ orgona olajat, hogy ellazítsa a klienseit. Az orgona olaj ugyanis javítja a hangulatot.

Az orgona olaj számos jótékony hatással rendelkezik, például kezelhetőek vele az olyan bőrproblémák, mint a vágások, kiütések és égések. Valójában az olajjal a nap általi leégés is kezelhető. Ezen kívül az orgona olaj biztosítja, hogy a bőr egészséges és ragyogó maradjon.

Erős antibakteriális hatású, és nagyon jó az illata is. Emiatt a tulajdonságai miatt ideális sterilizáló anyag. Javítja a mentális képességeket.

Az orgona olajat kiválóan lehet keverni frézia, liliom és levendula olajokkal.

Értékelések
rating 10
Nagyon finom illat. Köszönjük szépen.