B-09M * EdP női parfüm teszter, illatminta-fiola * 2 ml

450 Ft
Klubtagoknak: 300 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
MUST de CARTIER II
Cartier
orientális - édes

További választék ebből a termékből
  • 50 ml
  • 30 ml
  • 25 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: orientális - édes

B-09M illatjegyei (inspired by: * MUST de CARTIER II * Cartier)

Fejillatananász, őszibarack, mandarin, citrom, bergamott, rózsafa,
Szívillatylang ylang, vetivér, szegfű, rózsa, pézsma, orchidea, vetivér, nőszirom, neroli, jázmin, nárcisz, bőr
Alapillatvetivér, vanília, tonkabab, ámbra

Az illatból vidámság, frissesség árad, pajkosság és természetesség. Fiatalosan üde női parfüm az ifjú korosztálynak is.

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 2 ml * Made in Germany

Napjainkban gyakorlatilag szinte mindent meg tudunk vásárolni otthonról, de sajnos az illatos honlapot/webáruházat még nem találták fel. Pedig varázslatos illatokról mesélni édeskevés, ha azokat a végleges vásárlás előtt nem próbálhatjuk ki, főleg, ha számunkra új, eddig ismeretlen parfümről van szó! Gyakran előfordul ugyanis, hogy találunk magunknak egy-egy illatot, amelynek az illatcsaládja, összetevője szimpatikus számunkra, de mivel nem ismerjük, egy komplett üveg megvétele látatlanban bizony elég nagy lutri. Vajon valóban illik hozzánk? Milyen a végleges illat a bőrünkön? Tudjuk-e majd viselni az ismeretlenül rendelt parfümünket? Jó néhány fontos kérdés, ami viszont befolyásolhatja akár az egész napi hangulatunkat.

Itt jön be a 2 ml-es parfümteszterek, illatminta-fiolák, bemutatásra szolgáló parfümfiolák szerepe, melyek a választás lehetőségét kínálják számunkra. Ezek a parfümrúddal rendelkező parfümüvegcsék ugyanis bőven elegendő mennyiséget tartalmaznak ahhoz, hogy kérdéseinkre választ kapjunk és dönteni tudjunk. Bár sokan úgy gondolják, a legtöbben csak saját részükre rendelnek parfümöket, ez messze nem így van! Nagyon sokan foglalkoznak a termékek forgalmazásával, akár a saját kis üzleteikben, akár illat- és szépségtanácsadóként. Nos, nekik a saját kis „illat-szertár” nélkülözhetetlen segítőtárs! Minimális, azonnal megtérülő befektetés! Az „Illatokkal a csúcsra! első lépése! Hiányát – az illatok bemutatásának lehetőségét – semmi sem pótolhatja! Nem véletlenül mondjuk azt, hogy az illatokat érezni kell, hisz minden illat egy-egy varázslat, minden illat önálló hatalom!

Mit kell tudnod a BODICO + PM parfümökről:
BODICO + PM márkanéven * német csúcsminőségben * jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb több mint 170 női- és férfi parfüm illatából tudsz választani parfüm illatminta-fiolát és természetesen parfümöt kínálatunkban.

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden  BODICO Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Orientális - keleties
Inspirálta
Cartier
Kiszerelés
2 ml
Értékelések