PM-96 * EdP női parfüm teszter, illatminta-fiola * 2 ml

450 Ft
Klubtagoknak: 300 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
ALLURE
Chanel
virágos - édes

További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 30 ml
  • 2 ml
Leírás

Illatkompozíció: virágos - édes

PM-96 illatjegyei (inspired by: * ALLURE * Chanel)

Fejillatbarack, mandarin, narancs, bergamott
Szívillatmagnólia, bazsarózsa, jázmin, rózsa, lótusz
Alapillatvetivérfű, vanília, cédrus

Egy illat, mely bombaként robbant a parfümrajongók körében a XXI. század küszöbén. A klasszikus illatjegyeket felvonultató, játékos, bohém parfüm nemcsak a nők, hanem a férfiak szívét is meghódította. A csábító, ugyanakkor nőies és elegáns parfüm hiánypótló volt a maga nemében, ami egyenes út volt a nagyon sikeres fogadtatáshoz. Az igényes, elegáns, öntudatos hölgyek illata.

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 2 ml * Made in Germany

Napjainkban gyakorlatilag szinte mindent meg tudunk vásárolni otthonról, de sajnos az illatos honlapot/webáruházat még nem találták fel. Pedig varázslatos illatokról mesélni édeskevés, ha azokat a végleges vásárlás előtt nem próbálhatjuk ki, főleg, ha számunkra új, eddig ismeretlen parfümről van szó! Gyakran előfordul ugyanis, hogy találunk magunknak egy-egy illatot, amelynek az illatcsaládja, összetevője szimpatikus számunkra, de mivel nem ismerjük, egy komplett üveg megvétele látatlanban bizony elég nagy lutri. Vajon valóban illik hozzánk? Milyen a végleges illat a bőrünkön? Tudjuk-e majd viselni az ismeretlenül rendelt parfümünket? Jó néhány fontos kérdés, ami viszont befolyásolhatja akár az egész napi hangulatunkat.

Itt jön be a 2 ml-es parfümteszterek, illatminta-fiolák, bemutatásra szolgáló parfümfiolák szerepe, melyek a választás lehetőségét kínálják számunkra. Ezek a parfümrúddal rendelkező parfümüvegcsék ugyanis bőven elegendő mennyiséget tartalmaznak ahhoz, hogy kérdéseinkre választ kapjunk és dönteni tudjunk. Bár sokan úgy gondolják, a legtöbben csak saját részükre rendelnek parfümöket, ez messze nem így van! Nagyon sokan foglalkoznak a termékek forgalmazásával, akár a saját kis üzleteikben, akár illat- és szépségtanácsadóként. Nos, nekik a saját kis „illat-szertár” nélkülözhetetlen segítőtárs! Minimális, azonnal megtérülő befektetés! Az „Illatokkal a csúcsra! első lépése! Hiányát – az illatok bemutatásának lehetőségét – semmi sem pótolhatja! Nem véletlenül mondjuk azt, hogy az illatokat érezni kell, hisz minden illat egy-egy varázslat, minden illat önálló hatalom!

Mit kell tudnod a BODICO + PM parfümökről:
BODICO + PM márkanéven * német csúcsminőségben * jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb több mint 170 női- és férfi parfüm illatából tudsz választani parfüm illatminta-fiolát és természetesen parfümöt kínálatunkban.

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden  BODICO Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Édes
Inspirálta
Chanel
Kiszerelés
2 ml
Értékelések