Faragó "JUDY" István: Zene lejátszása Zene szüneteltetése
Kezdőlap Belépés Klubtagoknak Regisztráció BODICO SZÉPSÉGKLUB Kapcsolat Best of Faragó "JUDY"
Bodico
Bodico
TARTS VELÜNK!
 MEGRENDELÉS
 SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS
 BODICO Cosmetics
 BODICO * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 Parfümtermékek
 BODICO + PM Miniparfümök
 Szépségápolás felső fokon
 * Made in Germany *
 Colours - dekorkozmetika
 BODICO Butik *
   Szépítkezéshez...
 Parfümszórók, díszüvegek
 Parfümszórók * mini * táska
 Üvegfiolák, üvegcsék,
  deo-roll (üres)
 BODICO + PM Parfümteszter  *  parfümfiolák
 Pierre Martèn © Cosmetics
 PM * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 BODICO ExtraLine
 Aromalámpák, illatházikók
 Kerámiák, ajándéktárgyak
 Indiai füstölők és olajok
 Gyertya- és mécsestartók
 BODICO * Gyertyák
 BODICO * Gyertyák * Advent
 BODICO * Aromaterápia
 BODICO * Teafaolaj
* LONDON FRUIT & HERB *
 Gyümölcs- és gyógyteák
 Best of Faragó "JUDY"
 Elérhetőségeink
 E-mail

 Legújabb híreink |  További archivált hírleveleink

  
Isten Éltessen Mindannyiunkat!
"HAPPY 15." BODICO
Ünnepelj Velünk! Köszöntő
+
13 - 15. MEGLEPETÉS
2009.10.31-ig!

 
         Az idei Szülinapi történet valójában jó néhány évvel ezelőtt készült, rendhagyó cégbemutatkozónak. 2003-ban azonban, JUDY távozása után félretettem. Annyira fájó még mindig, hogy a kezdetekről ma is csak akkor beszélek, ha egy-egy új belépő személyes találkozásunk alkalmával rákérdez: „És egyáltalán, Ti hogy kezdtétek ezt az egészet? Miért ilyen kedvezőek a feltételek? Hol itt a csavar? Miért nincs kötelező kezdőkészlet? Mert, tudod, ma mindenki bizalmatlan mindenkivel!” 
         
         Hogyne tudnám, hisz én is itt élek. Tény, hogy az elmúlt 15 (ami valójában 18,5) év tapasztalatairól több könyvet írhatnék, de nem fogok. Tény, hogy mi ketten minden lépcsőfokot végigjártunk! Megtanultuk a dolgokat mások szemszögéből nézni, és abszolút tudatosan döntöttünk a személyes kapcsolatokon alapuló értékesítési forma mellett. Úgy éreztük, csak így tudunk mindazoknak segíteni, akik meghallják a hívó szót és elfogadják a feléjük kinyújtott kezet. Soha senkit nem beszéltünk rá semmire (ma sem teszem), mert hitem szerint mindenki kizárólag önmaga dönthet a saját sorsáról.

         Most, engedve a sok unszolásnak, és egyben válaszolva a  „Beregisztráltam, de most mit csináljak?” tárgyban érkező levelekre, nagyon lerövidítve, íme a történet. Egyszerű, őszinte, igaz. Ennyi, nem több. De talán egy picit elgondolkodnak azok is, akiknél naponta tapasztalom, hogy annyira erős bennük a félelem mindenféle bizonytalanságtól, változástól, hogy inkább elviselnek bármit, csak az be ne következzen az életükben. Vagy futnak egy kört és feladják. Egy hónap alatt minimum 30 különböző ajánlattal ostromolnak és naponta más legek-legjét hirdetik a különböző oldalakon. Tehát, ha van pár perced, szerintem érdemes elolvasni. Ha viszont nagyon elfoglalt vagy, semmi gond! Akkor ajánlom szeretettel, nézd meg születésnapi tortánk utolsó három szeletét, a 13-15. Szülinapi Meglepetéseinket!

"Az ezermérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik."
(Lao-ce, kínai bölcs)
          
         Ma is tisztán emlékszem a napra (1991.06.24.), amikor Németországban élő legjobb barátunk letett az asztalunkra egy illatminta dobozt. Csak néztünk. Tudta, hogy imádjuk az illatokat, használunk is, és ez már akkoriban is drága mulatság volt. Ajánlott egy lehetőséget! 
         Elmondta, ha akarjuk, saját részünkre olcsóbban vásárolhatunk parfümöket, csupán alá kell írni egy papírt és megvenni a dobozkát 3.500,- Ft-ért! Sőt - tette hozzá - pénzt is lehetne vele keresni! "Minden ismerősötök, barát, rokon használ kozmetikumot, parfümöt, ajánlhatjátok nekik is, vegyetek fel rendeléseket. Így, amit saját részre használtok, akár ingyen is lehet. Ha megtetszik nekik az ajánlat, csatlakozni tudnak hozzátok, mert arra is van lehetőség!" - mondta. Bevallom, jót nevettem. Még hogy mi ezzel pénzt keresni? Az kizárt! „Tudod, Judy éjjel-nappal turnézik, én pedig titkárságvezetőként napi 12-14 órát dolgozom. Ráadásul, soha életünkben nem foglalkoztunk kereskedéssel!” Legnagyobb meglepetésemre Judy így szólt: „Ugyan, Edukám! Végül is, mit veszíthetünk? Semmit. Illetve a doboz árát.” Máig úgy gondolom, Judy válasza kizárólag a barátnak szólt. Én viszont soha életemben nem kezdtem volna vitát vele egy ilyen butaság miatt. Való igaz, mondtam, nincs mit veszítenünk! Így Judy kitöltötte a papírt és belépett. Még azon a héten vásároltunk is
saját részünkre jó néhány terméket, így a kedvezménnyel a doboz ára azonnal megtérült. Nem kérdeztünk semmit a marketingről, azt sem tudtuk, mi az, kizárólag ez a cél vezérelt minket.
 
         A forgalmazásba teljesen váratlanul csöppentünk bele. A doboz ott maradt az asztalon, nem foglalkoztunk vele. Meglepő módon, az első nagy rendelést is Judy hozta, pedig nem kínálgatta. Egyszerűen érezték rajta a barátai az illatot és érdeklődtek. Sőt, rendeltek! Így, szó szerint, kénytelen-kelletlen el kellett kezdeni vele foglalkozni. Először a barátok, a barátnők rendeltek, az illatdoboz pedig lassan állandó használatba került. Soha nem akartunk erőszakosan eladni, nem tartottunk puccos helyeken bemutatókat, mégis egyre több volt a rendelés! Szájhagyomány útján terjedtünk. Judy mindig azt vallotta, ez a világ legjobb marketingje! Mai napig úgy gondolom és tapasztalom, tökéletesen igaza volt! Hatása semmivel nem hasonlítható össze, még napjainkban sem, sőt! Barátaink, vevőink megbíztak bennünk, ismertek minket, az általunk használt illatok pedig önmagukért beszéltek! 

         ”Keresetünket" kezdetben félretettük, saját használatra abból vásároltunk. Nem sokkal később pedig már tudatosan visszaforgattuk a hasznot, hogy minél több bemutatható és azonnal eladható termékünk legyen. Ez nagyon jó ötletnek bizonyult. Egyrészt, mert a vásárlók többsége szereti kézbe venni, nézegetni a termékeket. Másrészt, mert akik nem szeretnek megrendelésekre várni, azonnal tudtak vásárolni! Harmadrészt, így vevőinknek mindig volt mit ajánlanunk, ha véletlenül elfeledkeztek egy névnapról, születésnapról, vagy egy váratlan esemény miatt azonnal szükségük volt ajándékra! De igazából még mindig nem vettük komolyan az egészet. Hobbi volt, szerettük, arra pedig végképp egyikünk sem gondolt, hogy a következő évek egész addigi életünket megváltoztatják. 

         Mindketten elmúltunk 45 évesek, amikor teljesen új életet kellett kezdenünk. Judy egyik napról a másikra otthagyta a színpadot, pár hónapra rá pedig (közel 26 év után), én a munkahelyemet. Egyszerűen nem ment tovább. Bizony, sokszor úgy éreztem, vége a világnak! Semmihez nem értettünk, egész életünk addigi munkánk körül forgott. De egy oroszlán és egy skorpió soha nem adhatja fel! Sokan azt hitték, elment az eszünk, de mi mindig egy külön világban éltünk, élünk ma is, így nem törődtünk vele. 
         1994. év elején - már tetemes saját árukészlettel -, és a német gyártóval megkötött exkluzív szerződéssel a kezünkben, megnyitottuk irodánkat, üzletünket. Ugyanebben az évben sor került a cég megalapítására. A nevet Judy találta ki, ő tervezte az E és a J betű örök összefonódását jelképező, egy pontban egyesülő céglogót is. 

         Csapatunk három fővel indult, és több mint 6 éve újra hárman vagyunk. Az alapító tagok közül egyedül maradtam, de a később hozzánk csatlakozó fiúnk, Faragó Richard és Hajdú (B.) István szerencsére velem, mellettem vannak. Mindketten sportriporterek, kommentátorok, újságírók. Választékunk az évek alatt sokszorosára bővült, tevékenységi köreink több oldalt tesznek ki. Dióhéjban ennyi a történetünk.  

 

         Egyik kedvenc olvasmányomban * Frank J. Bruno "Ne halaszd holnapra" * a szerző gyakran alapelvként hivatkozik Lao-ce fent idézett bölcs mondására, tanítására, kiegészítve azzal, hogy: "Bármilyen kezdet többet ér, mint ha el se kezdi!" Sok évvel ezelőtt bizony jót mosolyogtam volna az "első lépés" bölcseletén. Ma már, miután igazságát megtapasztaltam, mélyen hiszek benne. Egy lépést mindig meg lehet tenni és hidd el, minden egyes lépés előbbre visz. Tény, gyakran csak utólag, esetleg sokkal később ismerjük fel, hogy amit pillanatnyi elhatározásból tettünk, az bizony az út első lépése volt. 

         Gyakran elgondolom: hogyan alakult volna sorsunk, ha akkor másként döntünk?! Ma már hiszem és tudom; nincsenek véletlenek! Életünk során rengeteg lehetőség adódik, de előfordul, hogy az adott pillanatban elmegyünk mellette, észre sem vesszük! Pedig egy átsuhanó gondolat figyelmeztet: "Tedd meg!" Azt hiszem, megéreztük ezt a pillanatot! Megtettük az első lépést azon az úton, mely végül egész életünket megváltoztatta! Átéltünk egy "csodát", amihez sok-sok további lépés, türelem, hit, akarat, kitartás, határozott célkitűzés kellett, legyőzve váratlan akadályokat, kihívásokat!

          A csodák mindig bennünk, emberekben vannak! Kivétel nélkül, mindenkiben! Ha hiszünk bennük és teszünk is értük, valóra is válnak! 

          (És, hogy mennyire nincsenek véletlenek! Pár perce, e levél írása közben, egy filmben a következő mondat ütötte meg a fülemet: „Az olyan emberen nem segíthetünk, aki nem él a lehetőséggel!” Egyetértek.)  

"Ahhoz, hogy sikerünk legyen, először
hinnünk kell, hogy képesek vagyunk rá!"

 (M. Korda)

 13. MEGLEPETÉS! * SIKERES START

 

SZÜLETÉSNAPI START-CSOMAG

Termékkód: 10000

Bónuszár - Klubár: 13.900,- Ft helyett

AKCIÓS BÓNUSZ- és KLUBÁR: 12.500,-Ft
PÉ: 28 , ÜV: 0


A csomag tartalma:
1 db Exluzív, A/5 méretű, közel 120 oldalas színes, BODICO Termékkatalógus, melyben az oldalak cserélhetőek, természetesen Illatlappal, és a Klubtagoknak szóló, kedvezményes mellett az új, csak Eladási árakat tartalmazó Árlistával!
1 db Parfüm illatminta-doboz 60 db parfümfiolával
(40 db PM + 20 db BODICO)
+
1 db TOP-TEN illatdoboz 10 db 2 ml-es parfümfiolával! ÚJ ILLATOK!

14. MEGLEPETÉS – "Illat az egész világ!"

 Kattints ide! Nézd meg akciónkat! 

 Ha le is szeretnéd tölteni, itt megteheted! 


15. MEGLEPETÉS

AZONNALI KLUBÁR = 1 x 25PÉ vásárlás!!! 

        Változatlanul segítünk, hogy Születésnapi Akciónk ideje alatt az azonnali legkedvezőbb árat elérhesd! Elég, ha arra figyelsz, hogy a kiválasztott termékek összes pontértéke elérje a marketing tervben meghatározott 50PÉ helyett a 25PÉ-t! Ezzel akár véglegesen, de minimum a következo 12 hónapra bebiztosítottad magadnak ezt a kedvezményszintet minden termékből, minden vásárlásodnál!!!

         Példa: Tételezzük fel, hogy 2009.10.15-én rendelsz 1 db SIKERES START-csomagot, melynek a pontértéke 28! Ezzel a fenti feltételt azonnal teljesítetted. Így nemcsak, hogy megspóroltál az eladási árhoz viszonyítva 1.400,- Ft-ot, de ezzel az egyetlen vásárlásoddal, akár véglegesen, de legalábbis 2010.10.14-ig mindig minden termékünkből a legkedvezőbb áron vásárolhatsz!

         
Azonnal megtérülő, minimális befektetés, hosszú távú kedvezménnyel! Ugye, megéri? Természetesen, a termékeket kedved szerint válogathatod össze, és akár lehet ez az 1. lépés a forgalmazáshoz, egy illatdoboz, vagy néhány parfüm megvásárlásával! Csak tőled függ, Te döntesz!

RÁADÁS MEGLEPETÉSÜNK * csomagküldés utánvéttel...

Postaköltség 1700,- helyett egységesen 1500,- Ft és - Akciónk részeként, visszavonásig - 18.000,- Ft bruttó rendelés felett ingyenes!!!

          Az új belépők, és az eddig e-mail címmel nem rendelkező, folyamatosan visszatérő Klubtagok kedvéért mostantól a korábbi hírleveleket is olvashatod a honlapunkon: http://www.bodico.hu 

 
  
Hívunk, várunk szeretettel!

Faragó Edit - "EDU" és a
BODICO-csapat
 
 
"Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget
segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak!"
 
 
 
 
           

Bodico

Bodico

Bodico

NFL csomagok

XLVI. Super Bowl
© Copyright: Since 1994- "EDU" és "JUDY" Bt. - BODICO SZÉPSÉGKLUB
Minden jog fenntartva!

Bodico