Kedves jelenlegi és jövőbeni BODICO Klubtagunk! Kedves Vásárlónk, Látogatónk!

Nagyon sok szeretettel köszöntelek csapatok nevében a BODICO Szépségklub webáruházában, a varázslatos illatok és igényes szépség világában!
Mielőtt rátérnék termékpalettánk bemutatására, engedj meg egy rövid bemutatkozást. Nem dicsekvésből, de némi büszkeséggel mondhatjuk el, hogy több ezer minőségi szépség-egészségtermékkel foglalkozó - 100%-ban magyar tulajdonú - cégünk 1994 óta működik, amit véleményünk szerint elég kevés családi vállalkozás mondhat el napjainkban magáról kis hazánkban. Kizárólag exkluzív minőségű termékeket importálunk német gyártó partnereinktől és Ausztriából; soha nem foglalkozunk olyan termékcsaládokkal, melyeket bárhol meg lehet vásárolni! Árukínálatunkat tehát ne keresd nagykereskedésekben, plázákban, mert azok elsősorban Klubhálózatunkban, illetve tanácsadóinkon és szerződött partnereinken keresztül szerezhetőek be. Azt gondolom, a közvetlen vásárlás előnyeit senkinek nem kell különösebben ecsetelni! Mindenki tudja, mit jelent az árakban, ha egy termék több lépcsőn megy keresztül, ami nálunk teljes mértékben kimarad! Így tudjuk elérni, hogy áraink a vásárlók számára is maximálisan elérhetőek legyenek, a forgalmazó Klubtagoknak pedig szuper kereseti lehetőséget biztosítson a klubár és az ajánlott eladási ár közötti differencia, mint első jövedelemszerzési lehetőség! Még a mai világban is rendkívül fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatokat, az azonnali beszerzés lehetőségét, épp ezért nagyon sok „webáruháztól” eltérően, van saját üzletünk Budapesten, több irányból nagyon jól megközelíthető helyen. Itt a kiválasztott termékeket akár azonnal meg tudod vásárolni, mindenféle előrendelés, várakozás nélkül, megtakarítva ezzel a szállítási költséget is, de természetesen, lehetőséged van előre is leadni a rendelésed, és azt összekészítjük érkezésedig.

És akkor néhány információ először a szépségprogramunkról, mely 3 fő területet foglal magába: csúcsminőségű parfümök – szépségápolás felső fokon, német minőségben – parfümszórók, díszüvegek egyedülálló választékban! Kezdjük a parfümökkel, amit úgy is megfogalmazhatunk: nálunk ”Illat az egész világ!” Be kell vallanom, évtizedek óta rajongok a parfümökért. Véleményem szerint, egy jól megválasztott illat a mindennapi megjelenésünk egyik legfontosabb része, kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül! Közel 170 illatból álló választékunk a világ legismertebb, legkeresettebb illatainak inspirációi, melyet szeretettel ajánlunk Hölgyeknek és Uraknak egyaránt! A BODICO márkájú kollekciónknál 12-17%, a PM márkájú illatoknál egységesen 13% a parfümolaj-tartalom. Ha pedig a személyes illatvarázs kedvelői közé tartozol, akkor a kedvenc illatod mellé akár azonos illatban választhatsz BODICO parfüm tusfürdőt, dezodort, vagy after shave-et. Kiknek is ajánljuk illatkollekciónkat? Mindazoknak, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít, akik szívesen vásárolják meg kedvenc illatukat többféle kiszerelésben, számozás alapján, német minőségben, egységcsomagolásban, egységáron! Nagyon fontos tudnotok, hogy az árat nem befolyásolja a választott illat, azt csupán a parfüm/parfümtermék kiszerelése határozza meg! A parfümök mellett az igényes, csúcsminőségű szépségápoló termékek, kozmetikumok használata szintén nélkülözhetetlen, hisz nagymértékben tőlük függ külső szépségünk. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy sikerült olyan német gyártó céget találnunk, akinek a jelszava: ”A minőség a mi dolgunk!” Nem véletlen, hogy Németországban kiemelt minősítéssel rendelkeznek, minden termékük dermatológiailag tesztelt, és valóban képviseli a szépségápolást, méghozzá a legfelső fokon! Vevőink körében rendkívül népszerűek, nem véletlenül!

Kezdetben az utántölthetős parfümökhöz és dezodorokhoz kezdtünk importálni osztrák és francia parfümszórókat, díszüvegeket, beleértve a mini (zseb) hordozható változatokat is, hogy a kedvenc illat mindig veled legyen, akár egy retikülben, akár egy zakó zsebében. Akkor még nem hittük volna, hogy ez a termékcsalád mekkora űrt tölt be a magyar piacon, mennyire keresett és népszerű lesz rövid idő alatt. Nem túlzás azt állítani, hogy ebben a kategóriában ma nálunk van az országban a legnagyobb választék, mind a hosszú pumpás, mind a kis pumpás asztali parfümszórókat tekintve, a színházak, filmesek és persze minden kedves Klubtagunk, egyéni vásárlónk legnagyobb örömére. Induláskor kizárólag a szépségiparra koncentráltunk, de az évek múlásával úgy éreztük, a szépség és az egészség egymástól elválaszthatatlan fogalmak. Szerencsénkre, olyan gyártó partnereket sikerült találnunk, akikkel nagyon hosszú évek óta töretlen a kapcsolatunk, így különleges és nagyon jó minőségű termékeikkel örömmel bővítettük termékpalettánkat. Néhány terméket ebből a termékkörből is importálunk, pl. teafaolaj, illóolajok egy része. Egészségtermékeink körében ma egyedi aromalámpák-kerámiák, gyertyatartók, kerámia virágok, 62 féle illóolaj, 100%-os ausztrál Teafaolaj,  gyertyák minden változatban: illatos-, alkalmi-, húsvéti-, karácsonyi stb. és még sok minden más áll kedves vásárlóink rendelkezésére. Egyetlen termékcsaládunk, melyet közvetlenül az importőrtől szerzünk be, az a rendkívül népszerű és kedvelt LONDON Fruit és Herb teák, melyhez vevőink ragaszkodnak. Webáruházunk és üzletünk kínálatát folyamatosan bővítjük, ezért jó szívvel ajánljuk, nézz ránk gyakran, mert folyamatosan szépülünk, bővülünk! E mellett üzletünkben mindig vannak egyedi, kis mennyiségben rendelkező termékek is, melyek nem mindig szerepelnek webáruházunk kínálatában.

Nagyon jó vásárlást, az ismerkedőknek pedig kellemes és tartalmas időtöltést kívánok/kívánunk a BODICO webáruházban!

Ha még nem csatlakoztál hozzánk, de úgy gondolod, érdemes élned az azonnali, indulásként minden termékre érvényes -10% kedvezményt nyújtó INGYENES Regisztrálás lehetőségével, nos, akkor kattints ide! Reméljük, így teszel! Hívunk, várunk szeretettel! Élj vele és kérünk, Add tovább!