A választás szabadsága…
Árak és kedvezményszintek, a körforgás feltételei – mindenben Te dönthetsz!

Az első és egyben legfontosabb kérdés amiben dönthetsz, hogy akarsz-e élni az INGYENES regisztráció lehetőségével?!
Tudjuk, hogy még mindig sokan vannak, akik sehol és semmilyen körülmények között nem szeretik regisztrálni magukat, ami bizonyos szempontokból érthető is. Épp ezért döntöttünk úgy, hogy már ezt a lépést sem tesszük kötelezővé! Fontosnak tartjuk tehát leszögezni, hogy üzletünkben és webáruházunkban regisztráció nélkül is tudsz bármikor eladási árainkon vásárolni/rendelni.

A regisztrációt elsősorban azoknak ajánljuk, akik felfedezik a BODICO-ban, hogy néhány minimális kitétel teljesítése esetén hatalmas kedvezményekre, a lehetőségek egész tárházára tehetnek szert.

Ha viszont élsz a lehetőséggel és már regisztráltál, akkor webáruházunkban, árlistánkban 3 különböző árral találkozhatsz. Ezek az eladási ár, a bónuszár és a nagyker.ár, vagyis a klubár.

BÓNUSZÁR eléréséhez – minden termékből egységesen azonnali -10% kedvezmény - nem kell mást tenned mint regisztrálni egy fiókot. Ahogy azt már jeleztük, ez teljesen INGYENES és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

KLUBÁR elérésének – minden termékből -20-30%, akciók esetén még jóval magasabb kedvezmény – feltétele,  hogy legyen egy érvényes vásárlásod/rendelésed, ami meghaladja a bruttó 12.500 Ft-ot (szállítási költség nélkül). Ezzel az egyetlen vásárlással pontosan 12 naptári hónapig él számodra ez a kedvezményszint. Itt fontos megjegyezni, hogy a Regisztrációval egyidejűleg történő legelső vásárlás vagy leadott rendelés kedvezményszintje mindig a Bónuszár! Ha viszont a következő rendelésed miatt belépsz a vásárlói fiókodba, és az első vásárlásod megfelelt a fenti kitételnek, ott már a Klubárat fogod látni és a rendelésed is azon teljesül!

Ez azt jelenti hogy 12 hónapon keresztül minden alkalommal hatalmas, akár 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg közel 2000 termékünket, függetlenül attól, hogy milyen értékű az adott vásárlásod, rendelésed! Ha tehát például csak  1 parfümöt, vagy néhány illóolajat rendelsz, akkor is! Természetesen, ha a 12 hónap lejárta előtt egy vagy több vásárlásod összege ismét meghaladja a 12.500 Ft-ot, úgy az adott dátumtól kezdve mindig újraindul a 12 hónap! Ez neked nem jár semmilyen kötelezettséggel, csupán egy újabb lehetőség, hogy akár folyamatosan szuper kedvezményekkel vásárolj kínálatunkból.

Tudnod kell viszont, ha a 12 hónap alatt egyetlen vásárlásod sem éri el újra a fenti összeget, vagy egyáltalán nincs is vásárlásod, nálunk nem szűnik meg a tagságod, nem kötelezünk éves díj befizetésére stb., viszont a kedvezményszinted a 12 hónap leteltével ismét a bónuszár lesz! Így alakul ki a körforgás, ahol valóban Te alakíthatod áraidat!

Ha szeretnél Klubtag lenni, kattints ide!

Minden BODICO Klubtagnak a termék áránál feltűntetjük az eredeti, kedvezmény nélküli eladási árat, az aktuális kedvezményszintednek megfelelő árat és azt, hogy mennyit takarítasz meg, vagy adott esetben mennyit tudsz keresni az aktuális terméken, a kedvezményednek megfelelően.

FONTOS! Ahhoz, hogy az aktuális kedvezményszintednek megfelelő árakat lásd, be kell lépned a vásárlói fiókodba! Ezt a "Belépés Klubtagoknak" menüpontban tudod megtenni vagy ide kattintva!

Hívunk - várunk szeretettel! Tarts Velünk! Hidd el, érdemes!
Faragó Edit - "EDU" - Richard és a BODICO-csapat