BODICO    *    BODICO    *    BODICO
Út a szépséghez * egészséghez * sikerhez,
egy boldogabb, teljesebb élethez!

A MINDENNAPOK SZÉPSÉGE!
"Élj vele - Add tovább!"

A jövő kezdete - Csodálatos, mindenkihez szóló üzenet...
      A jövő kezdete - mielőtt bárki mást gondolna - egy amerikai filmdráma. Fantasztikus, és ugyanakkor döbbenetes! Nem titkolom, rám óriási hatással volt. Aki látta, és meghallotta üzenetét, annak tudom, nem kell magyarázkodnom. Azok kedvéért, akik nem látták, leegyszerűsítve, a történet a következő. "Bizony pocsék ma az élet! Eljött az idő, hogy mindenki ráébredjen, komoly változásokra, változtatásokra van szükség.

De mit lehetne tenni? És akkor születik egy ötlet! Lényege: "Tégy jót három (!) emberrel!" Határozd el, hogy segítsz nekik! Érezzék, hogy valaki segíteni szeretne nekik, tenni akar értük! És hála, köszönet helyett csupán azt kérjed, hogy "ADD TOVÁBB Te is, másik három embernek!" Semmi mást! "Csupán" azt, hogy Ő is tegye meg, másik három (!) emberrel! Segítsen nekik, önzetlenül, bármiben! És, ha mindenki segít három embernek, és azok újabb háromnak, akkor megállíthatatlanul, napról-napra nő az "Add tovább!" Elindul egy folyamat, egy lánc, egy változás, egy új jövő, ami behálózhatja akár az egész világot!

Hatalmas szeretet-piramist építhetsz! És, bár út közben bizony rengeteg csalódás érhet - hisz sokan nem is akarnak változtatni -, Te legalább megpróbáltad! Legalább lehetőséget adtál! Legalább akartál tenni másokért is valamit! De örök igazság, segíteni csak annak lehet, aki meghallja a hívó szót, elfogadja a felé nyújtott kezet, és komoly elhatározással tenni is hajlandó érte!" A film "mindössze" erről szól. Ez az üzenete!

E történetben mindaz benne van, amiért a BODICO KlubHálózatot útjára indítottuk! Judy és én azonnal úgy éreztük, hogy a ”véletlen” folytán egy csodálatos, az egész további életünket meghatározó "eszköz" birtokába jutottunk, ahol minden termékből szépség és szeretet sugárzik. Eszköz, mellyel lehetőségeket tudunk adni, kezet tudunk nyújtani kivétel nélkül mindenkinek, aki élete minden áldott napját szépségben szeretné élni! A szó igaz értelmében! Sajnos, imádott férjem, Judy már nagyon régen nincs közöttünk, de a céghez csatlakozó fiammal együtt tudjuk, bárhol jár is, mindig velünk van.

Hitünk, hitem szerint ugyanis a mindennapok szépségéhez sok-sok út vezet. A szépség, az egészség, a siker, az anyagi biztonság, az önmegvalósítás, a boldogság, a békesség mind olyan utak, amelyeket életünk során végig kell járnunk. Türelemmel, szeretettel! Mert ezek együttesen jelentik az igazi gazdagságot! A mindennapok szépségét, a teljes életet! A test, a lélek, a szellem harmóniáját! Vagy, ahogy azt kezdettől fogva hirdetjük: ez a Szépség * Egészség * Fényesség!

A BODICO-tagokkal eddig megtett közös utunk – az Élet kihívásai ellenére – minden elképzelésünket igazolta. Sikeres éveket sőt, ma már évtizedeket tudhatunk magunk mögött. Köszönet érte! Sokan, sokszor kérdezték már tőlem: „megérte ezen az úton indulni?” Igen. MEGÉRTE! Megérte, mert mára a BODICO nagyon sokaknak nem egyszerűen egy tagságot jelent, hanem jóval többet! Tudjuk, naponta érezzük! Erősítik hitünket, megosztják velünk gondjaikat, örömeiket egyaránt. Igazolják az örök mondást: "Minél többet adsz, annál többet kapsz!" És, hogy mit tud adni a BODICO? Klubajánlónkban ezt foglaltuk össze, címszavakban.

Reméljük,
 mire a végére érsz, Te is úgy érzed, érdemes velünk tartani! Mi várunk szeretettel.

Faragó Edit - ”Edu” – Richie és a BODICO-csapata       

**************

Ha úgy döntesz, hogy lemondasz a kedvezményekről, de regisztrálás nélkül, alkalmanként szívesen vásárolnál a BODICO kínálatából, ez alapáron bármikor lehetséges!
Ha úgy érzed, a BODICO üzenete nem Neked szól, csupán azt kérjük, hogy rokonoknak,
barátoknak, ismerősöknek ”Add tovább!” Mi ezt is nagyon megköszönjük!