Faragó "JUDY" István: Zene lejátszása Zene szüneteltetése
Kezdőlap Belépés Klubtagoknak Regisztráció BODICO SZÉPSÉGKLUB Kapcsolat Best of Faragó "JUDY"
Bodico
Bodico
TARTS VELÜNK!
 MEGRENDELÉS
 SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS
 BODICO Cosmetics
 BODICO * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 Parfümtermékek
 BODICO + PM Miniparfümök
 Szépségápolás felső fokon
 * Made in Germany *
 Colours - dekorkozmetika
 BODICO Butik *
   Szépítkezéshez...
 Parfümszórók, díszüvegek
 Parfümszórók * mini * táska
 Üvegfiolák, üvegcsék,
  deo-roll (üres)
 BODICO + PM Parfümteszter  *  parfümfiolák
 Pierre Martèn © Cosmetics
 PM * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 BODICO ExtraLine
 Aromalámpák, illatházikók
 Kerámiák, ajándéktárgyak
 Indiai füstölők és olajok
 Gyertya- és mécsestartók
 BODICO * Gyertyák
 BODICO * Gyertyák * Advent
 BODICO * Aromaterápia
 BODICO * Teafaolaj
* LONDON FRUIT & HERB *
 Gyümölcs- és gyógyteák
 Best of Faragó "JUDY"
 Elérhetőségeink
 E-mail

 Legújabb híreink |  További archivált hírleveleink

Illat- és szépségvarázs varázslatos árakon ! Szuper Valentin-napi ajánlatok a BODICO-tól sok-sok szeretettel, 2010.02.14-ig 
csak Klubtagoknak!



     Sokan talán nem is gondolják, hogy a nálunk mindössze két évtizede, lassan meghonosodó Valentin nap több évszázados múlttal dicsekedhet, pedig így van. Bár az ünnep eredetéről többféle legenda kering, az biztos, hogy egészen a 2. századig vezethető vissza. Azt, hogy Szent Valentin napját február 14-én ünnepeljék, 496-ban Gelasius pápa rendelte el. Az angolok már 1446-ban ünnepelték ezt a napot; az 1700-as években  megjelentek az első Valentin-verseskötetek, a 19. században kezdtek üdvözlőkártyákat küldeni egymásnak az emberek, szeretetük jeléül.

    Véleményem szerint minden ünnep attól szép, hogy az emberek érzik és hiszik, hogy az a nap, az a pillanat értük van, nekik szól.  Így vagyok én a Valentin nappal. Nem titkolom, számomra fontos Nap, melyhez több csodás emlékem is fűződik. Íme az első, melyet, ha van időd, szeretettel ajánlok olvasásra.    

    "Megismerkedésünk" 1989-ben kezdődött, amikor Brian (fiam legjobb, amerikai barátja, mai napig imádott "fogadott" fiam) egy hatalmas csokor virággal és valami tündéri kis ajándékkal kedveskedve Judynak, érkezett hozzánk február 14-én. Látva meglepetésünket, részletesen elmagyarázta, mit is jelent Amerikában a Valentine's Day. Évente legalább 800 millió ember köszönti szeretteit, rokonait, barátait, minden kedves ismerősét, mert az náluk a Szeretet Napja. A mi családunkban azóta minden évben ünnep február 14., hagyományai vannak. Brian már  15 éve nős, 4 csodálatos gyermek apja, mai napig mamának szólit, és még mindig minden évben felköszönt Valentin- és Anyák Napján is. Úgy élnek (ahogy szerencsére mi is), hogy náluk az év minden napja a szeretet napjának tekinthető. 2007-ben csodás hetet töltöttünk  velük Istanbulban, 2008-ban pedig ők látogattak Budapestre,  a megismerkedés 20. évfordulóját ünnepelni. Bármilyen hihetetlen, bizony még ilyen is létezik. Épp ezért, nem titkolom, gyakran zavar, hogy nálunk a Valentin nap kapcsán valahogy elfelejtették,  felejtik hangsúlyozni a szeretetet. Minden médium azt harsogja, hogy a Szerelmesek Napja, pedig sokkal több annál! Kétségtelen, hogy csodálatos dolog a szerelem, de az őszinte, igaz  szeretet az valami egészen más, és semmivel nem hasonlítható össze, szerintem. 

    Ha most találkozol  velünk először és eljutottál eddig  Hírlevelünkben, úgy gondolom, megkaptad a  választ arra,  hogy a BODICO Valentin Napig tartó Illat- és Szépségvarázs hetei, a fantasztikus kedvezmények, üzleti lehetőségek miért csak és kizárólag a BODICO Klubtagoknak készültek!  Számunkra mindennél fontosabb  bizalmuk, barátságuk, szeretetük! Mostani Akciónk pedig köszönet mindezekért, a Szeretet Napjára! De természetesen, a kapu mindenki előtt nyitva áll, csupán be kell lépni rajta! 

    Ha pedig a BODICO-csapat tagjaként olvasod e levelet, reméljük, hogy  slágertermékeinkből  álló válogatásunkkal valóban sikerül Neked örömet szereznünk! Reméljük, találsz szeretteidnek, barátaidnak, ismerőseidnek ajándékot, melyet szereteted jeléül átnyújthatsz nekik az idei Valentin napon!

 "A boldogság egy olyas valami, ami megsokszorozódik, amikor osztoznak rajta." 
(Paulo Coelho)

    Kattints ide! Nézd meg VALENTIN napi Ajánlatainkat! 

 Ha pedig le is szeretnéd tölteni, itt megteheted! 

  És ráadásként! Minden megrendelésedhez számíthatsz

egy apróbb Valentin napi Meglepetésre is! 

  A postaköltség pedig változatlanul 1700,- Ft helyett 1500,- Ft!
20.000,- Ft bruttó rendelés felett ingyenes!!! 

     Reméljük, hamarosan találkozunk! Mi hívunk és várunk szeretettel!

  Faragó Edit - "EDU" - Richard és a BODICO-csapat

Az új belépők, és az eddig e-mail címmel nem rendelkező, visszatérő Klubtagok kedvéért a történeteket, fontos információkat tartalmazó korábbi hírleveleinket már a honlapunkon is elolvashatod: http://www.bodico.hu

"Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget 
                  segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak!"

 





Bodico

Bodico

Bodico

NFL csomagok

XLVI. Super Bowl
© Copyright: Since 1994- "EDU" és "JUDY" Bt. - BODICO SZÉPSÉGKLUB
Minden jog fenntartva!

Bodico