Faragó "JUDY" István: Zene lejátszása Zene szüneteltetése
Kezdőlap Belépés Klubtagoknak Regisztráció BODICO SZÉPSÉGKLUB Kapcsolat Best of Faragó "JUDY"
Bodico
TARTS VELÜNK!
 MEGRENDELÉS
 SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS
 BODICO Cosmetics
 BODICO * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 Parfümtermékek
 BODICO + PM Miniparfümök
 Szépségápolás felső fokon
 * Made in Germany *
 Colours - dekorkozmetika
 BODICO Butik *
   Szépítkezéshez...
 Parfümszórók, díszüvegek
 Parfümszórók * mini * táska
 Üvegfiolák, üvegcsék,
  deo-roll (üres)
 BODICO + PM Parfümteszter  *  parfümfiolák
 Pierre Martèn © Cosmetics
 PM * Parfümök
 Hölgyeknek és Uraknak...
 BODICO ExtraLine
 Aromalámpák, illatházikók
 Kerámiák, ajándéktárgyak
 Indiai füstölők és olajok
 Gyertya- és mécsestartók
 BODICO * Gyertyák
 BODICO * Gyertyák * Advent
 BODICO * Aromaterápia
 BODICO * Teafaolaj
* LONDON FRUIT & HERB *
 Gyümölcs- és gyógyteák
 Best of Faragó "JUDY"
 Elérhetőségeink
 E-mail

 Legújabb híreink |  További archivált hírleveleink

Kedves Címzett!

Szeretnénk Neked segíteni, ezért Hírleveleink elején feltüntetjük a BODICO regisztrációs számodat és a névre szóló ajánláshoz szükséges linkedet.

Reg. szám: szam_reg
Ajánló link: link_reg

   
BODICO = Közös út  a közös sikerekért! 

Új sorozatunkban azokra a kérdésekre igyekszünk válaszolni, melyek ismerete elengedhetetlen, ha valóban  részese szeretnél lenni ennek a közös útnak! 

Azt viszont, hogy meddig szeretnél jutni, csak Te döntheted el! Segíteni tudunk,
de a lépéseket Neked kell megtenned!

Indul a 2. félidő! 
BODICO NAGY NYÁRI NYEREMÉNYJÁTÉK!  Ha célod a dobogó, még van rá
ezernyi lehetőséged + pontosan 3 heted!


Félidejéhez érkezett 6 hetes Nyereményjátékunk, és örömmel állapíthatjuk meg, a játékkedv a nyári időszak ellenére minden eddigi csúcsot megdönteni látszik! Nem csoda, hisz sokan szeretnének az értékes nyereményekért arra a bizonyos BODICO dobogóra felkerülni.

           Ugyanakkor, mostani játékunk arra is rávilágított, hogy - elsősorban az új BODICO Klubtagok - sok kérdésre nem tudják a választ, mert például internetes hírdetésre regisztráltak, nem ismerik ajánlójukat, nem kaptak kellő felvilágosításokat illetve még nem volt idejük elmélyülni a BODICO kinálta lehetőségekben, a Marketing Terv részleteiben, de ők is szeretnék megcélozni a dobogót.
 
Ezért úgy döntöttünk, hogy időről-időre válaszolni fogunk a leggyakrabban feltett kérdésekre. Ebben a Hírlevélben értelemszerűen a Nyereményjátékhoz kapcsolódó témák élveznek elsőbbséget, de ígérjük, hamarosan folytatjuk! Mivel ezek a Hírlevelek belső használatra, a BODICO Klubtagoknak és a tagság iránt érdeklődőknek készülnek, egyelőre nem lesznek olvashatóak a www.bodico.hu oldalunkon, ezért azt javasoljuk, őrízd meg, mert Neked - Érted készülnek.

Regisztráltam a BODICO honlapján - igaz-e, hogy azonnali kedvezményre vagyok jogosult? 
 
 Igen, így igaz. Pontosan ez az oka, hogy a honlapon minden termék alatt kétféle árat láthatsz. Az egyik az alapár (fekete színnel) azoknak, akik soha sehova nem szeretnek regisztrálni, de szívesen vásárolnának a termékekből. A másik ár (piros színnel) a kedvezményes bónuszár, melynek (jelenleg) EGYETLEN FELTÉTELE  a REGISZTRÁCIÓ! 

           A Regisztráció INGYENES és a fentiekből következően, azonnali kedvezménnyel vásárolhatsz/rendelhetsz * minimum bónuszáron * teljes árukínálatunkból.

         Ha viszont ennél többet szeretnél, és azonnal nagyobb kedvezménnyel, klubáron (gyakorlatilag nagyker. ár) vásárolnál, akkor egy minimális, feltételeknek eleget kell tenned!  

Mit jelent az Azonnal legkedvezőbb klubár = 1 x 20 PÉ vásárlás! 

A BODICO Marketing Terve szerint ahhoz, hogy egy új Klubtag azonnal klubárra legyen jogosult, az a feltétele, hogy EGY ADOTT VÁSÁRLÁSÁNAK EL KELL ÉRNIE az 50 PÉ-t, pontértéket. (Minden terméknek van pontértéke, ezt megtalálod a honlapon a termékek alatt és az Árlistában is, külön oszlopban.) Az már a Te döntésed, hogy ezt a feltételt mikor teljesíted, mi nem határozzuk meg az időpontot.

            Természetesen, a legtöbben úgy döntenek, hisz olyan minimális "befektetésről" van szó, hogy azonnal, a belépéssel, Regisztrációval egy időben olyan rendelést állítanak össze, hogy ez a feltétel teljesüljön.
 
2010.03.07-én kiküldött Hírlevelünk egyik Meglepetése volt, hogy - visszavonásig - az 50 PÉ-t lecsökkentettük, így a ma érvényben lévő kritérium 30 PÉ. Kizárólag jelenlegi Nyereményjátékunk Meglepetése, hogy 2010.09.05-ig összesen 20 pontértékért kell termékeket összeválogatnod  ahhoz, hogy jogosult legyél az azonnali Klubárra!  A Nyereményjáték befejezése után ismét a 30 PÉ lép életbe.  

Meddig marad meg a Klubár-kedvezményem?
 
Pontosan 12 naptári hónapig! Ha például 2010.09.04-én személyesen vásárolsz 20 pontértékben, akkor 2011.09.03-ig minden megrendelésednél a klubár lesz az érvényes, még akkor is, ha mondjuk rendelésed csak 10 PÉ.

           Ha valamilyen oknál fogva 2011.09.03-ig - tehát egy teljes évig - egyáltalán nem rendelsz, a tagságod nem szűnik meg, hisz az örökös, de a kedvezményszinted lecsökken (ill. visszacsökken) bónuszárra. Egészen addig, míg egy adott vásárlásnál újra nem teljesíted a Klubár eléréséhez szükséges pontértéket. 

           Ha viszont, tételezzük fel, 2010.11.02-án van egy újabb (már) 30 pontértékű rendelésed, akkor értelemszerűen a Klubár-kedvezményed egy éves lejárata is újraindul, és 2011.11.01-ig élvezheted az előnyeit.    
 
Ez a körforgás, melyet sokkal igazságosabbnak tartunk, mint kötelezővé tenni havi vásárlásokat, éves tagdíjakat szedni, vagy kizárással fenyegetőzni!

Hol találom meg a Klubárat is tartalmazó, teljes Árlistát?
 
A webirodádban! Nagyon sok BODICO Klubtag kérésére döntöttünk úgy, hogy a Klubárat is tartalmazó, teljes Árlistát - levesszük az oldalra látogatók elől. Igazat kellett adnunk azon Klubtagjainknak (és ők vannak többségben), akik extra jövedelemre törekszenek a termékek értékesítésével, hogy a vevőiknek nem kell tudniuk, mennyi a termék klubára.

Nem tudok belépni a saját webirodámba, mi a teendő?
 
A belépéshez mindig két adat szükséges: a felhasználónév és a jelszó. Nagyon fontos, hogy a felhasználónév az az email-címed, amivel beregisztráltál! Ha időközben változtattál rajta, és nem emlékszel, akkor fordulj hozzánk, hogy segítsünk! A jelszót a rendszer automatikusan küldi szét, így azt a Regisztráció után mindenki megkapja. Ha mégis elfelejtenéd, vagy elkallódott a levél, tudsz újat kérni. Használd az elfelejtett jelszó-t és a rendszer küld Neked  egy újat! Elég gyakori hiba, hogy valaki beregisztrál, de regisztrációját nem erősíti meg, így bár van regisztrációs száma, adatlapja, de a klubtagsága passzív állapotban van és a kedvezmények nem érvényesek rá a visszaigazolásig!  

Miért fontos az ajánlói link? 
 
Az ajánlói link  csak akkor fontos, ha úgy döntesz, hogy tovább akarod ajánlani a BODICO-t, azaz hírdetsz, csapatot szeretnél építeni. DE AKKOR VISZONT NAGYON FONTOS! Ahhoz, hogy az érdeklődőd hozzád regisztráljon be, vásárlása után kaphass jutalékot, növelje csoportforgalmadat fontos, hogy a Te AJÁNLÓI LINKEDEN KERESZTÜL ÉRKEZZEN a honlapra! Ha ott rákattint a Regisztrációra, akkor egy olyan Regisztrációs Adatlap jelenik meg előtte, amin rajta van a neved, a BODICO-s regisztrációs számod, tehát a rendszer automatikusan hozzád lépteti be!

Lehet-e a BODICO-tagságot üzleteknek, cégeknek, alapítványoknak , partnereknek stb. felajánlani, árulhatóak-e a termékek kiskereskedelemben?
 
A válasz egyértelmű: IGEN! Soha nem is állítottuk az ellenkezőjét! Sőt, jelenleg is sok cég, üzlet csatlakozik a BODICO-hoz, hisz áruválasztékunk rendkívül exkluzív, kínálatunk döntő többsége csak és kizárólag a BODICO-n keresztül szerezhetőek be, hisz saját gyári import. Nem véletlen, hogy a Regisztrációnál külön kategóriában mindenki kiválaszthatja milyen minőségben kíván regisztrálni. És természetesen arra is lehetőség van, hogy ez a minőség bármikor változtatható! Tehát, ha valaki magánszemélyként regisztrál, de később vállalkozó lesz vagy céget alapít, csak a Regisztráció minőségén kell változtatnia és az adatait kiegészíteni! Nem igaz tehát az a hír, ami egyes hírdetésekben, közösségi oldalakon mostanság tucatszámra olvasható, hogy az első és egyetlen mlm, melynek a termékei kiskereskedelemben is forgalmazhatóak. De örülünk a kérdésnek, mert nagyon sokakat ez izgatott a legjobban a Nyereményjátékban való részvétel kapcsán! Reméljük, a válasz megnyugtató!

És végül...

           Azok kedvéért, akik esetleg a legutolsó Hírlevelünket esetleg a nyári szabadságok miatt elmulasztották volna, itt az alkalom, most még bepótolhatják!
 
 
Játssz tehát a BODICO-val továbbra is, hogy NYERJ! A cél egyre közelebb!
 Ehhez kívánunk mosolygós, szép napokat, nagy forgalmat, sok új csapattagot és 
jó játékot! Találkozzunk a dobogón, mely Rád is vár! 
Szeretettel,  
Faragó Edit - "EDU" - Richard
és a BODICO-csapat
 
FONTOS!  A BODICO honlapján szereplő valamennyi leírás, termékfotó cégünk tulajdona, ezért a BODICO embléma minden fotón szerepel! Saját webáruház, honlap  készítését a cég felé minden esetben jelezni kell! A leírások, fotók felhasználása külön engedélyhez kötött, azokról a BODICO embléma nem távolítható/takarható el!

Az új belépők, és az eddig e-mail címmel nem rendelkező, visszatérő Klubtagok kedvéért a történeteket, fontos információkat tartalmazó korábbi hírleveleinket már
a honlapunkon is elolvashatod: 
http://www.bodico.hu

 
 "Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget
segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak!"

 

 
 
 

Bodico

Bodico

Bodico

NFL csomagok

XLVI. Super Bowl
© Copyright: Since 1994- "EDU" és "JUDY" Bt. - BODICO SZÉPSÉGKLUB
Minden jog fenntartva!

Bodico