B-06 * EdP női parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
CHANEL N° 5
Chanel
virágos - aldehides, keserű

Nincs elég termék raktáron

További választék ebből a termékből
  • 30 ml
  • 10 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
  • 10 ml
  • 200 ml
Leírás

Illatkompozíció: virágos - aldehides, keserű


B-06 illatjegyei (inspired by: * CHANEL N° 5 * Chanel)


Fejillat

citrom, neroli, jázmin, bergamott
Szívillat

gyöngyvirág, rózsa, ylang ylang, írisz
Alapillat

borostyán, vetivérfű, szantálfa, pacsuli, vanília

Ennek a parfümnek a megszületéséhez több legenda is tartozik. Hogy mi az igazság nem tudjuk, de amit tudunk: a parfümvilág egyik leghíresebb illata, mely azonnal hatalmas siker lett, és ez a mai napig is tart. Ennél a parfümnél használtak a parfümőrök először aldehideket a parfümgyártás során, így a maga nemében ez a parfüm kuriózum. Jellemző illatjegyek: zöld illatok és nemes fák. A kevert virágok illatát árasztó könnyű parfüm. Az igényes, elegáns, öntudatos hölgyek illata.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Virágos
Inspirálta
Chanel
Kiszerelés
5 ml
Értékelések