B-13M * EdP férfi parfüm * 25 ml

3 590 Ft
Klubtagoknak: 3 230 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
LAGERFELD
Lagerfeld
orientális - fűszeres

Utolsó tételek a raktáron

 • Üzletünkben készleten
 • 003-B-13M
 • Férfi parfümök
További választék ebből a termékből
 • 100 ml
 • 30 ml
 • 25 ml
 • 10 ml
 • 5 ml
 • 2 ml
 • 10 ml
 • 100 ml
Leírás

Illatkompozíció: orientális - fűszeres

B-13M illatjegyei (inspired by: * LAGERFELD * Lagerfeld)

Fejillataldehidek, bergamott, tárkony, zöld jegyek, zsálya, citrom
Szívillatorris gyökér, jázmin, pacsuli, rózsa, szantálfa, dohány, cédrus
Alapillatborostyán, tölgymoha, pézsma, tonkabab, vanília

Orientális-fűszeres, keleties férfi illat, elegáns férfiaknak. Az a férfi használja az illatot, aki mindig szolgál meglepetésekkel, aki nem idegenkedik a néha különös, szokatlan megoldásoktól sem. Egész napos viseletre és minden alkalomra ajánlott.

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 25 és 30 ml * Made in Germany

Azok a Hölgyek és Urak, akik sűrűn változtatnak illatot, vagy szeretnek egyszerre 3-10 illat közül választani, általában szívesebben vásárolnak kisebb, 25 vagy 30 ml-es parfümöt. Így lehetőségük nyílik arra, hogy mindig az alkalomhoz illő, kedvüknek megfelelő illattal varázsolják el önmagukat és környezetüket.

Mit kell tudnod a BODICO + PM parfümökről:
BODICO + PM márkanéven * német csúcsminőségben *
jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 170 női és férfi parfüm illatából tudsz választani! A BODICO 25 és 30 ml-es parfümjeit a rögzített szórófejes üvegcsék mellett többségükben formatervezett, utántölthetős osztrák üvegekben kínáljuk, míg a PM 30 ml-es parfümjei mindig vaporisateur (fújókás) kiszerelésűek. Bármely illat tökéletes választás! A BODICO és PM parfümöket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?
A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg! Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden BODICO + PM Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Fűszeres
Inspirálta
Lagerfeld
Kiszerelés
25 ml
Értékelések