B-23 * EdP férfi parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
ESCAPE
Calvin Klein
citrus - friss

További választék ebből a termékből
  • 10 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: citrus - friss

B-23  illatjegyei (inspired by: * ESCAPE * Calvin Klein)

Fejillatfa, bergamott, grapefruit, boróka, eukaliptusz
Szívillatzsálya, ciprus, rozmaring
Alapillatszantálfa, pacsuli, vetivérfű, moha

Nem mindennapi, tökéletesen modern, aromás parfüm, amely viselőjének egy összetéveszthetetlen karizmát kölcsönöz és támogatja céljai megvalósításában. A modern, magabiztos férfiak illata. Elsősorban nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz ajánlott.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Citrus - friss
Inspirálta
Calvin Klein
Kiszerelés
5 ml
Értékelések