B-25 * EdP unisex parfüm * 50 ml

5 490 Ft
Klubtagoknak: 4 940 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
CK BE
Calvin Klein
fougére - friss, fás

További választék ebből a termékből
  • 50 ml
  • 30 ml
  • 25 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
  • 10 ml
  • 100 ml
Leírás

Illatkompozíció: fougére - friss, fás

B-25 illatjegyei (inspired by: * CK BE * Calvin Klein)

Fejillatbergamott, mandarin, menta, borókabogyó
Szívillatfűszerek, fehér őszibarack
Alapillatopoponax (édes mirha), szantálfa, tonkabab

Uniszex női-férfi illat, egyenesen az individualista álmodozóknak tervezve. Ez az illat kihívással kecsegtet, a kockázatos, új dolgok, élmények felfedezésére ösztönöz, megnyitja a lelket és álmodozásra hív. Virágos aláfestésű üde fás illat olyan hölgyeknek és uraknak, akik arra vágynak, hogy becsukott szemmel teljesen kitárhassák szívüket. Meghitt, intim illat, mely vonzóvá tesz, használói kitűnnek a tömegből. Elsősorban nappali viseletre ajánlott.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 50 ml * Made in Germany

Bár az árat tekintve a 100 ml-es parfümök árai a legkedvezőbbek, az 50 ml-es változat is nagyon népszerű, sokak kedvence! Ezt a kiszerelést is elsősorban azok a Hölgyek és Urak választják, akik már megtalálták a saját illatukat! Egy 50 ml-es parfüm ugyanis még kényelmesen elfér például egy kézitáskában, könnyen kezelhető, és – nem utolsó sorban -,  az áruk is ideális!

Mit kell tudnod a BODICO parfümökről:
BODICO márkanéven * német csúcsminőségben *
jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 45 női és férfi parfüm illatából tudsz ebben a kiszerelésben választani! Valamennyi BODICO 50 ml-es parfüm vaporisateur, rögzített szórófejes (fújókás) üvegben rendelhető. Az egyes illatokból rendelhető további parfümtermékek választékával, a teljességet, az illatok tökéletes összhangját kínáljuk Hölgyeknek és Uraknak egyaránt! Fantasztikus illatkollekció mindazoknak, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?
A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg! Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:
A BODICO parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden  BODICO Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Fougére - páfrány
Inspirálta
Calvin Klein
Kiszerelés
50 ml
Értékelések