B-25 * EdP unisex parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
CK BE
Calvin Klein
fougére - friss, fás

További választék ebből a termékből
  • 50 ml
  • 30 ml
  • 25 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
  • 10 ml
  • 100 ml
Leírás

Illatkompozíció: fougére - friss, fás

B-25 illatjegyei (inspired by: * CK BE * Calvin Klein)

Fejillatbergamott, mandarin, menta, borókabogyó
Szívillatfűszerek, fehér őszibarack
Alapillatopoponax (édes mirha), szantálfa, tonkabab

Uniszex női-férfi illat, egyenesen az individualista álmodozóknak tervezve. Ez az illat kihívással kecsegtet, a kockázatos, új dolgok, élmények felfedezésére ösztönöz, megnyitja a lelket és álmodozásra hív. Virágos aláfestésű üde fás illat olyan hölgyeknek és uraknak, akik arra vágynak, hogy becsukott szemmel teljesen kitárhassák szívüket. Meghitt, intim illat, mely vonzóvá tesz, használói kitűnnek a tömegből. Elsősorban nappali viseletre ajánlott.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Fougére - páfrány
Inspirálta
Calvin Klein
Kiszerelés
5 ml
Értékelések