B-33 * EdP férfi parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
HUGO DARK BLUE
Hugo Boss
citrus - fás, fűszeres

További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 30 ml
  • 10 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
  • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: citrus - fás, fűszeres

B-33 illatjegyei (inspired by: * HUGO DARK BLUE * Hugo Boss)

Fejillatcitrom, gyömbér, narancs, grapefruit
Szívillatciprus, muskátli, zsálya, mahagóni
Alapillatcédrus, pacsuli, vetivérfű, benzoin (vaníliás, balzsamos illat)

Fűszeres-keleties illat férfiak számára. Ha szeretne könnyeden rejtélyes lenni és szexszimbólummá válni; ha arra vágyik, hogy a másik nem számára igazán ellenállhatatlan legyen, akkor ez a parfüm a tökéletes választás! A nők szeretni fogják a virágokkal, válogatott fűszerekkel és fákkal teli elegáns és érzéki illatát. Nem véletlen, hogy ez a parfüm a tökéletesen ápolt és magabiztos férfiak nélkülözhetetlen kiegészítőjévé vált.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Citrus - fás
Inspirálta
Hugo Boss
Kiszerelés
5 ml
Értékelések