B-33M * EdP női parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
PALOMA PICASSO
Paloma Picasso
ciprus - virágos

További választék ebből a termékből
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 10 ml
  • 200 ml
Leírás

Illatkompozíció: ciprus - virágos

B-33M illatjegyei (inspired by: * PALOMA PICASSO * Paloma Picasso)

Fejillatangelika (orvosi angyalgyökér), bergamott, szegfű, koriander, neroli, rózsa, citrom
Szívillatjácint, jázmin, mimóza, pacsuli, ylang ylang
Alapillatborostyán, tölgymoha, méz, fa, szantálfa, vetivér

Mesés női illat, mely a mediterrán temperamentumot idézi, a vibráló spanyol világot és a forró éjszakákat. Olyan érzéki hölgyeknek való, akik nem félnek kimutatni érzéseiket, legyen az szenvedély vagy düh. A parfüm fűszeres – friss illatában a koriander, a pacsuli és a szantálfa tökéletesen harmonizál a virágos ylang ylang és a könnyű jázmin elegyével. Csábító ereje magabiztosságot sugároz, a dohány és a jácint keveréke pedig misztikumot varázsol e parfümöt viselő hölgy köré.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Ciprus - friss
Inspirálta
Paloma Picasso
Kiszerelés
5 ml
Értékelések