B-34 * EdP női parfüm * 30 ml

3 890 Ft
Klubtagoknak: 3 500 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
CHAMPAGNE
Yves St. Laurent
ciprus - gyümölcs

  • Üzletünkben készleten
  • 0021-B-34
  • Női parfümök
További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 30 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
  • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: ciprus - gyümölcs

B-34 illatjegyei (inspired by: * CHAMPAGNE * Yves St. Laurent)

Fejillatánizs, sárgabarack, kömény, menta, nektarin, őszibarack
Szívillatszegfű, írisz, jázmin, licsi, gyöngyvirág, rózsa, ibolya, fahéj
Alapillatborostyán, benzoin (vaníliás, balzsamos illat), tölgymoha, kókusz, pézsma, pacsuli, styrax (bokrok, fák), vanília, vetivér, cédrus

Játékosan incselkedő, életvidám, felszabadult, a természethez vonzódó modern asszony illata. Üde, finom, nemesen pezsgő női parfüm. Bár nem akar bódítani, kábítani, egyszerűen csak kellemes, felszabadult, örömteli érzést ébreszteni viselőjében, az illatért rajongó hölgyek szerint: egyedi, különleges, királynői, és a luxus megtestesítője!

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 25 és 30 ml * Made in Germany

Azok a Hölgyek és Urak, akik sűrűn változtatnak illatot, vagy szeretnek egyszerre 3-10 illat közül választani, általában szívesebben vásárolnak kisebb, 25 vagy 30 ml-es parfümöt. Így lehetőségük nyílik arra, hogy mindig az alkalomhoz illő, kedvüknek megfelelő illattal varázsolják el önmagukat és környezetüket.

Mit kell tudnod a BODICO + PM parfümökről:
BODICO + PM márkanéven * német csúcsminőségben *
jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 170 női és férfi parfüm illatából tudsz választani! A BODICO 25 és 30 ml-es parfümjeit a rögzített szórófejes üvegcsék mellett többségükben formatervezett, utántölthetős osztrák üvegekben kínáljuk, míg a PM 30 ml-es parfümjei mindig vaporisateur (fújókás) kiszerelésűek. Bármely illat tökéletes választás! A BODICO és PM parfümöket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?
A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg! Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden BODICO + PM Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Ciprus - friss
Inspirálta
Yves St. Laurent
Kiszerelés
30 ml
Értékelések