B-40M * EdP női parfüm * 30 ml

3 890 Ft
Klubtagoknak: 3 500 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
BALAHÉ
Léonard
virágos - édes

  • Üzletünkben készleten
  • 0021-B-40M
  • Női parfümök
További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 30 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
Leírás

Illatkompozíció: virágos - édes

B-40M illatjegyei (inspired by: * BALAHÉ * Léonard)

Fejillataldehidek, ananász, ánizs, bergamott, koriander, mandarin, muskotályzsálya, szilva
Szívillatírisz, nősziromgyökér, jázmin, narancsvirág, orchidea, rózsa, tubarózsa, ylang ylang
Alapillatpézsma (musk), opoponax (édes mirha), szantálfa, vanília, vetivér, civet

A varázslat akkor következik be, amikor a szívillat megnyílik, és az orchideák, a tubarózsa és a rózsa áradatát az ylang ylang, orchidea és jázmin lágy gazdagsága támogatja, hogy megtartsák ezt az extravagáns, lágy illatot a háttérben visszatérő gyümölcsökre. A bázis egy poros vaníliás szantálfa, édes opoponax és állati meleg civet elegyével fejeződik be. Olyan ez az illat, mint a bájos nő a fekete csipke ruhában, aki a Martinit a szoba sarkában kortyolgatva várja a következő szeretet-áldozatát. Komplex, elragadó, csábító, barátságos, erős, édes, virágos és rendkívül szenvedélyes

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 25 és 30 ml * Made in Germany

Azok a Hölgyek és Urak, akik sűrűn változtatnak illatot, vagy szeretnek egyszerre 3-10 illat közül választani, általában szívesebben vásárolnak kisebb, 25 vagy 30 ml-es parfümöt. Így lehetőségük nyílik arra, hogy mindig az alkalomhoz illő, kedvüknek megfelelő illattal varázsolják el önmagukat és környezetüket.

Mit kell tudnod a BODICO + PM parfümökről:
BODICO + PM márkanéven * német csúcsminőségben *
jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 170 női és férfi parfüm illatából tudsz választani! A BODICO 25 és 30 ml-es parfümjeit a rögzített szórófejes üvegcsék mellett többségükben formatervezett, utántölthetős osztrák üvegekben kínáljuk, míg a PM 30 ml-es parfümjei mindig vaporisateur (fújókás) kiszerelésűek. Bármely illat tökéletes választás! A BODICO és PM parfümöket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?
A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg! Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden BODICO + PM Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Édes
Inspirálta
Léonard
Kiszerelés
30 ml
Értékelések