B-41M * EdP női parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
PRIVATE COLLECTION
Estée Lauder
ciprus - zöld, friss

További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 30 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
  • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: ciprus - zöld, friss

B-41M illatjegyei (inspired by: * PRIVATE COLLECTION * Estée Lauder)

Fejillatcitrom, jácint, bergamott, zöld jegyek, lime
Szívillatkörte, nárcisz, jázmin, rózsa
Alapillat ylang ylang, honeysuckle (lonc)

Különleges, ellenállhatatlan, páratlan aromájú női parfüm. Virágos illat, zöld jegyekkel. mely minden hölgy kedvence lehet. Minden évszakban, mindennapi viseletre is tökéletes.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Ciprus - friss
Inspirálta
Estée Lauder
Kiszerelés
5 ml
Értékelések