B-48 * EdP férfi parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
COOL WATER
Davidoff
fougére - friss

További választék ebből a termékből
  • 30 ml
  • 10 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: fougére - friss

B-48 illatjegyei (inspired by: * COOL WATER * Davidoff)

Fejillatmenta, koriander, cédrusfa, pézsma
Szívillatlevendula, zöldtea, rozmaring, szantálfa, jázmin
Alapillatneroli, geránium, pézsma, dohány, cédrus

Könnyű, pezsdítő illatkompozíció, dinamikus és aktív férfiaknak. A 90’-es évek egyik legnagyobb sikere, amely a vizes illatok úttörőjének számít. Megjelenése óta számtalan aquatikus parfümnek szolgált alapjául ez a páratlan és örök klasszikus. A vizes parfümök neki köszönhetik máig tartó sikerüket. Inspirációként az óceán ereje és tisztasága szolgált, amelyből építkezve megszületett ez a különleges férfi parfüm. Kétértelmű, szikrázó, érzéki és tele van ellentmondásokkal, akár az igazi férfi. Először óvatosan és lágyan, majd férfiasan, erőteljesen, behatóan jelenik meg benne az erotika. A céltudatos, klasszikus férfiak illata.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Fougére - páfrány
Inspirálta
Davidoff
Kiszerelés
5 ml
Értékelések