B-51 * EdP férfi parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
JOOP! WHAT ABOUT ADAM
JOOP!
fougére - friss

További választék ebből a termékből
  • 50 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
  • 10 ml
  • 100 ml
Leírás

Illatkompozíció: fougére - friss

B-51 illatjegyei (inspired by: * JOOP! WHAT ABOUT ADAM * JOOP!)

Fejillat paradicsom levele, citrom, cassia (friss fű illatú), menta
Szívillat szegfű, cédrus, levendula, szantálfa
Alapillat vetivér, tölgymoha, vanília, labdanum

A B-52 női parfüm férfi illatpárja. A modern férfiasság összetett természete egy innovatív illatszerkezetbe foglalva. Az illat a grapefruit és a citrusfélék héja nyálkás keveréke, amelyhez hozzáadjuk a gyógynövény paradicsomlevelet. A menta és a cassia, a tölgymoha és labdanum kombinációjával az eredmény egy nagyon kellemes, pezsgő illatot eredményez.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Fougére - páfrány
Inspirálta
JOOP!
Kiszerelés
5 ml
Értékelések