B-56-1M * EdP női parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
SAMSARA
Guerlain
orientális - ámbrás

Elfogyott

További választék ebből a termékből
  • 30 ml
  • 25 ml
  • 10 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
Leírás

Illatkompozíció: orientális - ámbrás

B-56-1M illatjegyei (inspired by: * SAMSARA * Guerlain)

Fejillatcitrom, bergamott, ylang ylang, barack, zöld jegyek
Szívillatrózsa, nőszirom, jázmin, ibolya, írisz, nárcisz
Alapillatpézsma, vanília, ámbra, szantálfa, írisz

A megvilágosodást és a lelki béke titkát kereső hölgyeknek készült, spirituális parfüm. A fás-orientális illatkompozíció harmonikus, magával ragadó, hipnotikus erejű, amelyet a jázmin illata ural. A rózsa, a nárcisz és az ylang ylang pedig csak még szebbé, a tonkabab és a vanília pedig kiegyensúlyozottabbá teszi.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Orientális - keleties
Inspirálta
Guerlain
Kiszerelés
5 ml
Értékelések