B-56-2M * EdP női parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
GIORGIO AIRE
G.Beverly Hills
virágos - gyümölcsös, zöld

További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 50 ml
  • 30 ml
  • 10 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: virágos - gyümölcsös, zöld

B-56-2M illatjegyei (inspired by: * GIORGIO AIRE * G.Beverly Hills)

Fejillatneroli, bergamott, barack, zöld jegyek
Szívillatjázmin, tubarózsa, gyöngyvirág, orchidea
Alapillatvetivér, pézsma, szantálfa, cibet

Az orientális és egzotikus tónusok keverékéről szóló női parfüm. Nem véletlen, hogy megjelenése után hamar nagyon közkedvelté és keresetté vált. A csodálatos illat érzéki aromájának köszönhetően egy nyíló virágokkal teli varázslatos keleti kertben érezheti magát viselője. A romantikus hölgyek illata, elsősorban meleg időjárásban, nappali viseletre.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Gyümölcsös
Inspirálta
G. Beverly Hills
Kiszerelés
5 ml
Értékelések