B-56 * EdP női parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
LOLITA LEMPICKA
Lolita Lempicka
virágos - zöld, fűszeres

További választék ebből a termékből
  • 30 ml
  • 25 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
  • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: virágos - zöld, fűszeres

B-56 illatjegyei (inspired by: * LOLITA LEMPICKA * Lolita Lempicka)

Fejillatcsillagánizs, borostyán, citrom, ibolya, ananász, mahagóni
Szívillatgyöngyvirág, nőszirom, vetivérfű, édesgyökér, jázmin, írisz, amarillisz
Alapillatpraliné, dohány, fehér pézsma, napraforgó, vetivérfű, mandula, vanília, tonkabab

Igazi, az ínyenceknek való női parfüm, mely az érzékekre, az illatok által képviselt hangulatra összpontosít. Ez a keleties illatokat rejtő parfüm főleg az édesszájúaknak kedvez, hiszen összetevői között találjuk az édesgyökér, a vanília és a praliné émelyítő illatelegyeit. A mézes parfüm virágos adalékaival, az ibolyával és az írisszel még ínycsiklandóbbá teszik ezt a varázslatos illatot.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Virágos
Inspirálta
Lolita Lempicka
Kiszerelés
5 ml
Értékelések