B-57M * EdP női parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
MONTANA
Montana
ciprus - virágos, zöld

További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 50 ml
  • 30 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
Leírás

Illatkompozíció: ciprus - virágos, zöld

B-57M illatjegyei (inspired by: * MONTANA * Montana)

Fejillatbergamott, gyömbér, lime, mandarin, sárgadinnye, citrom
Szívillatbrazil rózsafa, jácint, gyöngyvirág, tubarózsa, ylang ylang
Alapillatborostyán, tölgymoha, dohány, tonkabab, vanília, cédrus

Az izgalmas, ciprus-virágos, zöld női parfüm azok számára készült, akik szeretik felfedezni az új lehetőségeket, és izgalommal teli, soha vissza nem térő pillanatok átélésére vágynak! Különleges, rendkívül sok komponensű bőrös illat, a modern, öntudatos hölgyeknek, általános viseletre, de különleges alkalmakra is.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Ciprus - friss
Inspirálta
Montana
Kiszerelés
5 ml
Értékelések