B-60M * EdP férfi parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
MINOTAURE pour HOMME
Paloma Picasso
orientális - fűszeres, édes

További választék ebből a termékből
  • 50 ml
  • 25 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
  • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: orientális - fűszeres, édes

B-60M illatjegyei (inspired by: * MINOTAURE pour HOMME  * Paloma Picasso)

Fejillataldehides jegyek, gyümölcsmix, koriander, bergamott
Szívillatgyöngyvirág, jázmin, rózsa, pipacs
Alapillatszantálfa, tonkabab, pézsma, cédrus, vanília

Ennek a férfi illatnak az ötlete a mediterrán tenger otthonos melegségéből ered, ahol mindenki jól érzi magát, vallja a megalkotója. Nagyon kellemes, orientális, fűszeres, édes parfüm, egészen különleges illatjegyekből komponálva. A modern, magabiztos férfiak illata elsősorban, mert önbizalommal tölt fel a nap minden szakaszában, de tökéletes esti viseletre, különleges alkalmakra is.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Fűszeres
Inspirálta
Paloma Picasso
Kiszerelés
5 ml
Értékelések