B-64M * EdP férfi parfüm * 30 ml

3 890 Ft
Klubtagoknak: 3 500 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
MAN III
Jil Sander
fougére - fás, ámbrás

  • Üzletünkben készleten
  • 0021-B-64M
  • Férfi parfümök
További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 30 ml
  • 10 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
Leírás

Illatkompozíció: fougére - fás, ámbrás

B-64M illatjegyei (inspired by: * MAN III * Jil Sander)

Fejillatfekete üröm, bergamott, koriander
Szívillatlevendula, rozmaring
Alapillatmoha, pézsma, pacsuli, szantálfa, tömjén, cédrusfa

Ennél a fougére, fás, ámbrás férfi illatnál először egy intenzív, enyhén édes borókaszerű illatjegy érezhető, amely masszív aurát ad, majd egyidejűleg egy mediterrán, enyhén lágy komponens ötvözi az egészet, amely finom szappanos, tiszta krémes aspektusú és a levendulának köszönhető. Ezt a két illatjegyet egy másik aromás árnyalat kíséri, amely mély fűszeres tónusú és a korianderből származik. A háttérben egy nagyon finom, citromos, enyhén lágy árnyalat ad a fejillatnak csodás frissességet a bergamottnak köszönhetően.

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 25 és 30 ml * Made in Germany

Azok a Hölgyek és Urak, akik sűrűn változtatnak illatot, vagy szeretnek egyszerre 3-10 illat közül választani, általában szívesebben vásárolnak kisebb, 25 vagy 30 ml-es parfümöt. Így lehetőségük nyílik arra, hogy mindig az alkalomhoz illő, kedvüknek megfelelő illattal varázsolják el önmagukat és környezetüket.

Mit kell tudnod a BODICO + PM parfümökről:
BODICO + PM márkanéven * német csúcsminőségben *
jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 170 női és férfi parfüm illatából tudsz választani! A BODICO 25 és 30 ml-es parfümjeit a rögzített szórófejes üvegcsék mellett többségükben formatervezett, utántölthetős osztrák üvegekben kínáljuk, míg a PM 30 ml-es parfümjei mindig vaporisateur (fújókás) kiszerelésűek. Bármely illat tökéletes választás! A BODICO és PM parfümöket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?
A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg! Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden BODICO + PM Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Fougére - páfrány
Inspirálta
Jil Sander
Kiszerelés
30 ml
Értékelések