B-66 * EdP férfi parfüm * 25 ml

3 590 Ft
Klubtagoknak: 3 230 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
EMOTION
Hugo Boss
orientális - citrus, fás, fűszeres

  • Üzletünkben készleten
  • 003-B-66
  • Férfi parfümök
További választék ebből a termékből
  • 25 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
  • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: orientális - citrus, fás, fűszeres

B-66 illatjegyei (inspired by: * EMOTION * Hugo Boss)

Fejillatbazsalikom, bergamott, narancs, ibolya levél
Szívillatkardamon, szerecsendió, rózsaszín bors, fahéj
Alapillaterdei jegyek, pézsma, szantálfa, vetivér

Modern és dinamikus férfi parfüm, mely szó szerint tele van adrenalinnal. Olyan aktív, céltudatos férfiak számára készült, akik hallgatnak az ösztöneikre, feszegetik a saját lehetőségeik határait és legyőzik az élet kihívásait. Az illatkompozíció fejillata sziporkázó bergamott, friss bazsalikom, zamatos narancs és törékeny ibolyalevelekkel bontakozik ki. Dinamikus és fűszeres szívében rózsaszín bors, édes fahéj, kardamon és szerecsendió akkordok bujkálnak. Meleg, erős és jellegzetesen fás alapját leheletnyi érzéki pézsma teszi teljessé. Az év bármely napján viselhető.

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 25 és 30 ml * Made in Germany

Azok a Hölgyek és Urak, akik sűrűn változtatnak illatot, vagy szeretnek egyszerre 3-10 illat közül választani, általában szívesebben vásárolnak kisebb, 25 vagy 30 ml-es parfümöt. Így lehetőségük nyílik arra, hogy mindig az alkalomhoz illő, kedvüknek megfelelő illattal varázsolják el önmagukat és környezetüket.

Mit kell tudnod a BODICO + PM parfümökről:
BODICO + PM márkanéven * német csúcsminőségben *
jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 170 női és férfi parfüm illatából tudsz választani! A BODICO 25 és 30 ml-es parfümjeit a rögzített szórófejes üvegcsék mellett többségükben formatervezett, utántölthetős osztrák üvegekben kínáljuk, míg a PM 30 ml-es parfümjei mindig vaporisateur (fújókás) kiszerelésűek. Bármely illat tökéletes választás! A BODICO és PM parfümöket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?
A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg! Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden BODICO + PM Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Orientális - keleties
Inspirálta
Hugo Boss
Kiszerelés
25 ml
Értékelések