B-72 * EdP női parfüm * 50 ml

5 490 Ft
Klubtagoknak: 4 940 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
ICEBERG
Iceberg
virágos - gyümölcsös, friss

 • Nincs készleten
 • 002-B-72
 • Női parfümök
További választék ebből a termékből
 • 100 ml
 • 50 ml
 • 30 ml
 • 10 ml
 • 5 ml
 • 2 ml
 • 10 ml
 • 200 ml
Leírás

Illatkompozíció: virágos - gyümölcsös, friss

B-72 illatjegyei (inspired by: * ICEBERG * Iceberg)

Fejillatbazsalikom, bergamott, galbánum, neroli, barack, citrom
Szívillatorris gyökér, jázmin, liliom, gyöngyvirág, rózsa, ylang ylang
Alapillatborostyán, tölgymoha, pézsma, szantálfa, vetivér, cédrus

Varázslatos illat, egészen különleges virágos-gyümölcsös illatjegyekkel, mely tiszteleg a természetes szépség, nőiesség és elegancia előtt. Tökéletesen támogatja viselője természetes báját és fesztelen eleganciáját. Nappali és esti viseletre egyaránt ajánlott, és jól alkalmazkodik a meleg időjáráshoz is.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 50 ml * Made in Germany

Bár az árat tekintve a 100 ml-es parfümök árai a legkedvezőbbek, az 50 ml-es változat is nagyon népszerű, sokak kedvence! Ezt a kiszerelést is elsősorban azok a Hölgyek és Urak választják, akik már megtalálták a saját illatukat! Egy 50 ml-es parfüm ugyanis még kényelmesen elfér például egy kézitáskában, könnyen kezelhető, és – nem utolsó sorban -,  az áruk is ideális!

Mit kell tudnod a BODICO parfümökről:
BODICO márkanéven * német csúcsminőségben *
jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 45 női és férfi parfüm illatából tudsz ebben a kiszerelésben választani! Valamennyi BODICO 50 ml-es parfüm vaporisateur, rögzített szórófejes (fújókás) üvegben rendelhető. Az egyes illatokból rendelhető további parfümtermékek választékával, a teljességet, az illatok tökéletes összhangját kínáljuk Hölgyeknek és Uraknak egyaránt! Fantasztikus illatkollekció mindazoknak, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?
A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg! Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:
A BODICO parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden  BODICO Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Gyümölcsös
Inspirálta
Iceberg
Kiszerelés
50 ml
Értékelések