B-73 * EdP női parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
MAROUSSIA
Slava Zaitsev
virágos - édes

További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 50 ml
  • 30 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
  • 10 ml
  • 200 ml
Leírás

Illatkompozíció: virágos - édes

B-73 illatjegyei (inspired by: * MAROUSSIA * Slava Zaitsev)

Fejillataldehidek, bergamott, narancsvirág, őszibarack
Szívillatnapraforgó, írisz, jázmin, gyöngyvirág, orchidea, rózsa, tubarózsa, ylang ylang
Alapillatborostyán, benzoin (vaníliás, balzsamos illat), pézsma, szantálfa, tonkabab, vanília, cédrus, cibet

E csodás női parfüm érzéki aromájának köszönhetően egy nyíló virágokkal teli varázslatos keleti kertben érezheti magát viselője. Intenzív keleti, virágos-édes illat gazdag virágos szívvel és fás-balzsamos alappal. Elsősorban az érzéki hölgyek illata, mely általános, mindennapos viseletre és különleges alkalmakra is tökéletes választás.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Édes
Inspirálta
Slava Zaitsev
Kiszerelés
5 ml
Értékelések