B-77 * EdP férfi parfüm * 30 ml

3 890 Ft
Klubtagoknak: 3 500 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
HUGO BOSS
Hugo Boss
orientális - gyümölcsös, ámbrás

  • Üzletünkben készleten
  • 0021-B-77
  • Férfi parfümök
További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 30 ml
  • 25 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: orientális - gyümölcsös, ámbrás

B-77 illatjegyei (inspired by: * HUGO BOSS * Hugo Boss)

Fejillatalma, bergamott, tölgymoha, muskátli, szilva, citrom, citrus
Szívillatszegfű, mahagóni, fahéj
Alapillatolajfa, szantál, vanília, vetivér, cédrus

Friss, érzéki, férfias kompozíció. A vibráló illatban végletek váltakozó megjelenése fedezhető fel: a gazdag tradíciók és az izgalmas megújulás, a hűvös nyugalom és a merész érzékiség keveredése. Fejjegye sokoldalú, kirobbanó frissességet áraszt, melynél pezsgő citrusjegyek és zöld akkordok keverednek. A szívjegy egy teljesen más világba vezet: a szenvedély és izgalom világába. Élénk fűszerpaprika a fahéj és kardamon egzotikus elegyével alkot egységet. Az alapjegyet az orientális hangulat uralja. Az érzékiség modern vonulatát értékes fás és pézsmajegyek biztosítják.

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 25 és 30 ml * Made in Germany

Azok a Hölgyek és Urak, akik sűrűn változtatnak illatot, vagy szeretnek egyszerre 3-10 illat közül választani, általában szívesebben vásárolnak kisebb, 25 vagy 30 ml-es parfümöt. Így lehetőségük nyílik arra, hogy mindig az alkalomhoz illő, kedvüknek megfelelő illattal varázsolják el önmagukat és környezetüket.

Mit kell tudnod a BODICO + PM parfümökről:
BODICO + PM márkanéven * német csúcsminőségben *
jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 170 női és férfi parfüm illatából tudsz választani! A BODICO 25 és 30 ml-es parfümjeit a rögzített szórófejes üvegcsék mellett többségükben formatervezett, utántölthetős osztrák üvegekben kínáljuk, míg a PM 30 ml-es parfümjei mindig vaporisateur (fújókás) kiszerelésűek. Bármely illat tökéletes választás! A BODICO és PM parfümöket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?
A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg! Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden BODICO + PM Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Orientális - keleties
Inspirálta
Hugo Boss
Kiszerelés
30 ml
Értékelések