PM-03 * EdP női parfüm PIERROT mini parfümszóróban * 10 ml

2 490 Ft
Klubtagoknak: 2 240 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
BOSS WOMAN
Hugo Boss
virágos - gyümölcsös

Utolsó tételek a raktáron

További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 30 ml
  • 10 ml
  • 2 ml
Leírás

Illatkompozíció: virágos - gyümölcsös

PM-03 illatjegyei (inspired by: * BOSS WOMAN * Hugo Boss)

Fejillatmangó, mandarin, narancs
Szívillatviola, frézia
Alapillatfehér cédrus, szantálfa

Bármit kívánhatsz! Kifinomult, érzéki illat… amikor a nő a főnök! Elragadó, kecses és elegáns illat, melyet egzotikus gyümölcsök, a mangó, narancs és mandarin alkotnak. Lágy érzékiségét a viola és frézia üde virágillata biztosítja. Eleganciája a fehér cédrusnak köszönhető. Egyszerre hűvösen megfontolt és frappánsan csábító. A rendkívüli frissesség és a nőiesség eszményi kombinációja viselőjét bájossá és ellenállhatatlanná teszi. Az igényes, magabiztos, elegáns, öntudatos hölgyek tökéletes választása. Minden alkalomra remekül megfelel, legyen szó fontos üzleti tárgyalásról vagy egy kellemes estéről a barátokkal.

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 10 ml * Made in Germany

„Hogy a kedvenc illatod mindig kéznél legyen!”

Ezzel a szlogennel kínált német partnerünk anno a kezdetekkor néhány 10 ml-es, üres, szórófejes parfümszórót a BODICO 100 ml-es egyszerű, csavaros üvegben kapható parfümjei, és a 100 ml-es parfümdezodorjai mellé, melyekből ezek a kis parfümüvegcsék, parfümfújók percek alatt bármikor utántölthetők. Az idők folyamán ez a kiszerelés közkívánatra került be illatkollekciónk kínálatába. A kereslet ugyanis folyamatosan nőtt a 10 ml-es parfümök iránt, mert a különböző Pierrot mintákkal készült osztrák opál parfümszórók tele parfümmel nagyon kis helyen elférnek, tökéletesek akár egy pár napos utazáshoz, ugyanakkor egy-egy üvegcse önmagában is mutatós, tökéletes akár ajándéknak is. Ma már a 10 ml-es parfümök népszerűsége nem meglepő, hisz nagyon sokan használnak egyszerre többféle illatot, így egy-egy új illattal/illatokkal való „ismerkedéshez” is tökéletes választás a végleges döntés, a nagyobb kiszerelésű parfümök megvétele előtt.

Jelenleg közel 70 illatból kínálunk 10 ml-es parfümöt „PIERROT” parfümszóróban, többségében BODICO parfümökből.

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Gyümölcsös
Inspirálta
Hugo Boss
Kiszerelés
10 ml
Értékelések