PM-18 * EdP női parfüm PIERROT mini parfümszóróban * 10 ml

2 490 Ft
Klubtagoknak: 2 240 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
CHANCE
Chanel
virágos - édes

Utolsó tételek a raktáron

További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 30 ml
  • 10 ml
  • 2 ml
Leírás

Illatkompozíció: virágos - édes

PM-18 illatjegyei (inspired by: * CHANCE * Chanel)

Fejillatrózsaszín bors, jácint, pacsuli, írisz, ananász
Szívillatcitrusok, jázmin
Alapillatvanília, pacsuli, pézsma, vetivérfű

A meglepő kombinációk és keresztezések összeillesztése: az extrém frissesség hullámai egyesülnek a virágillatokkal, egybeolvadnak az érzéki, fűszerezett és ínyenc elemekkel. Egy illat, mely közel áll a mitikus névhez, ahol a szerencse egy örvény. Kimeríthetetlen, örökmozgó, magával ragadja azt aki meglátja őt az események körében, váratlan fordulatokban és szerelemben. Titokban az életünkbe lopózik, elkápráztat minket. Az unalom szilánkokra törik. Az örök vidámság és boldogság parfümje amellett, hogy az illat jókedvre deríti, felruházza viselőjét nőiességgel és egy kis pikantériával, hiszen minden nőben ott rejtőzik a csábító démon és a romantikus hercegnő egyaránt. Az igényes, elegáns, öntudatos hölgyek illata.

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 10 ml * Made in Germany

„Hogy a kedvenc illatod mindig kéznél legyen!”

Ezzel a szlogennel kínált német partnerünk anno a kezdetekkor néhány 10 ml-es, üres, szórófejes parfümszórót a BODICO 100 ml-es egyszerű, csavaros üvegben kapható parfümjei, és a 100 ml-es parfümdezodorjai mellé, melyekből ezek a kis parfümüvegcsék, parfümfújók percek alatt bármikor utántölthetők. Az idők folyamán ez a kiszerelés közkívánatra került be illatkollekciónk kínálatába. A kereslet ugyanis folyamatosan nőtt a 10 ml-es parfümök iránt, mert a különböző Pierrot mintákkal készült osztrák opál parfümszórók tele parfümmel nagyon kis helyen elférnek, tökéletesek akár egy pár napos utazáshoz, ugyanakkor egy-egy üvegcse önmagában is mutatós, tökéletes akár ajándéknak is. Ma már a 10 ml-es parfümök népszerűsége nem meglepő, hisz nagyon sokan használnak egyszerre többféle illatot, így egy-egy új illattal/illatokkal való „ismerkedéshez” is tökéletes választás a végleges döntés, a nagyobb kiszerelésű parfümök megvétele előtt.

Jelenleg közel 70 illatból kínálunk 10 ml-es parfümöt „PIERROT” parfümszóróban, többségében BODICO parfümökből.

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Édes
Inspirálta
Chanel
Kiszerelés
10 ml
Értékelések