PM-19 * EdP férfi parfüm PIERROT mini parfümszóróban * 10 ml

2 490 Ft
Klubtagoknak: 2 240 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
ECHO
Davidoff
ciprus - fás

Utolsó tételek a raktáron

További választék ebből a termékből
  • 30 ml
  • 10 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
Leírás

Illatkompozíció: ciprus - fás

PM-19 illatjegyei (inspired by: * ECHO * Davidoff)

Fejillataldehidek, velúr, vizes jegyek
Szívillatcsili, szerecsendió, bors
Alapillatmusk, szantálfa, velúr, cédrus

A modern, városi férfiak illata. Azoké, akik magabiztosak, fontos számukra, hogy megvalósítsák a terveiket, és ezen keresztül önmagukat. A fűszeres, friss, fás illat a város nyüzsgő forgatagát a tiszta oxigén frissességével, a fém hideg tapintásával, a cserzett bőr megnyugtató, selymes érzékiségével olvasztja magába. Limitált kiadású, különleges illat. A sportos, ápolt férfiaknak ajánlott.

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 10 ml * Made in Germany

„Hogy a kedvenc illatod mindig kéznél legyen!”

Ezzel a szlogennel kínált német partnerünk anno a kezdetekkor néhány 10 ml-es, üres, szórófejes parfümszórót a BODICO 100 ml-es egyszerű, csavaros üvegben kapható parfümjei, és a 100 ml-es parfümdezodorjai mellé, melyekből ezek a kis parfümüvegcsék, parfümfújók percek alatt bármikor utántölthetők. Az idők folyamán ez a kiszerelés közkívánatra került be illatkollekciónk kínálatába. A kereslet ugyanis folyamatosan nőtt a 10 ml-es parfümök iránt, mert a különböző Pierrot mintákkal készült osztrák opál parfümszórók tele parfümmel nagyon kis helyen elférnek, tökéletesek akár egy pár napos utazáshoz, ugyanakkor egy-egy üvegcse önmagában is mutatós, tökéletes akár ajándéknak is. Ma már a 10 ml-es parfümök népszerűsége nem meglepő, hisz nagyon sokan használnak egyszerre többféle illatot, így egy-egy új illattal/illatokkal való „ismerkedéshez” is tökéletes választás a végleges döntés, a nagyobb kiszerelésű parfümök megvétele előtt.

Jelenleg közel 70 illatból kínálunk 10 ml-es parfümöt „PIERROT” parfümszóróban, többségében BODICO parfümökből.

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Ciprus - fás
Inspirálta
Davidoff
Kiszerelés
10 ml
Értékelések