B-15M * EdP férfi parfüm csavaros üvegcsében * 5 ml

1 190 Ft
Klubtagoknak: 1 070 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
KOUROS
Yves St. Laurent
fougére - fás

További választék ebből a termékből
  • 100 ml
  • 30 ml
  • 25 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 100 ml
Leírás

Illatkompozíció: fougére - fás

B-15M illatjegyei (inspired by: * KOUROS * Yves St. Laurent)

Fejillataldehidek, bergamott, tárkony, koriander, zsálya
Szívillatszegfű, muskátli, nősziromgyökér, jázmin, pacsuli, vetivér, fahéj
Alapillatborostyán, tölgymoha, méz, bőr, pézsma, tonkabab, vanília, tömjén, cibet

Különleges egyedi, jellegzetesen férfi illat. Sokan egyszerűen úgy határozzák meg, hogy a férfi parfümök csúcsa. Mások szerint ugyanakkor egy megosztó parfüm, ahol nincs középút, mert lehet nagyon szeretni és nagyon elutasítani is. Az illat fás és pikáns, erős és nagyon jellegzetes; szexi és a férfi test kultuszát hirdető. Klasszikus illat, melyet minden generáció megkedvel. Legjobban az atléta alkatú férfiaknál fog kiemelkedni, tehát a sportos jellemeknél. Pikáns összetételével viszont inkább hűvösebb időszakokra ajánlott, nyárra túl fás és fűszeres a jellege.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 5 ml * Made in Germany

Kezdetben ezeket az 5ml-es, tündéri kis osztrák üvegekbe töltött parfümöket ajándéknak szántuk hűséges vásárlóinknak, de olyan népszerű lett, hogy közkívánatra bekerült a kínálatunkba. Rendkívül kedvező ára és ízléses megjelenése miatt ma már sokan a 2 ml-es parfüm illatminták helyett ezt a változatot részesítik előnyben. Érthető, hisz az egyszerű, lecsavarható kupakos parfümüvegcsék könnyen kezelhetők, a kupakok színe pedig megkülönbözteti a női és férfi illatokat.

Ugyanakkor nagyon sokan valóban kedves ajándéknak szánják állandó vevőiknek, vagy akár egy szál virág mellé, kiegészítő figyelmességnek. A BODICO kínálatában jelenleg közel 100 női és férfi illatból választható ez a kiszerelés. Érdekesség, hogy van néhány nagyon keresett parfüm, melyből már csak az 5 ml-es parfüm rendelhető.

Tudnivalók:
A BODICO parfümök alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden Eau de Parfum bőr- és környezetbarát. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Fougére - páfrány
Inspirálta
Yves St. Laurent
Kiszerelés
5 ml
Értékelések