B-59 * EdP férfi parfüm * 50 ml

5 490 Ft
Klubtagoknak: 4 940 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
TOMMY
Tommy Hilfiger
fougére - friss

 • Üzletünkben készleten
 • 002-B-59
 • Férfi parfümök
További választék ebből a termékből
 • 100 ml
 • 50 ml
 • 30 ml
 • 25 ml
 • 5 ml
 • 2 ml
 • 100 ml
 • 10 ml
Leírás

Illatkompozíció: fougére - friss

B-59 illatjegyei (inspired by: * TOMMY * Tommy Hilfiger)

Fejillatlevendula, bergamott, grapefruit, menta
Szívillatrózsa, zöldalma
Alapillatkaktusz, borostyán, gyapotvirág

Ez a férfiaknak tervezett lazán elegáns parfüm maga egy életstílus. Megtestesíti az amerikai ifjúságot, azt a sportos férfit, akinek a barátok, a sport és a szórakozás a legfontosabb az életében. Ehhez a fás-fűszeres jegyek, összetevők kiváló parfümöt nyújtanak: a grapefruit fanyarságát az alma friss zamatossága ellensúlyozza, melyet a csípős menta és az egyedi kaktuszvirág tölt meg energiával.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 50 ml * Made in Germany

Bár az árat tekintve a 100 ml-es parfümök árai a legkedvezőbbek, az 50 ml-es változat is nagyon népszerű, sokak kedvence! Ezt a kiszerelést is elsősorban azok a Hölgyek és Urak választják, akik már megtalálták a saját illatukat! Egy 50 ml-es parfüm ugyanis még kényelmesen elfér például egy kézitáskában, könnyen kezelhető, és – nem utolsó sorban -,  az áruk is ideális!

Mit kell tudnod a BODICO parfümökről:
BODICO márkanéven * német csúcsminőségben *
jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 45 női és férfi parfüm illatából tudsz ebben a kiszerelésben választani! Valamennyi BODICO 50 ml-es parfüm vaporisateur, rögzített szórófejes (fújókás) üvegben rendelhető. Az egyes illatokból rendelhető további parfümtermékek választékával, a teljességet, az illatok tökéletes összhangját kínáljuk Hölgyeknek és Uraknak egyaránt! Fantasztikus illatkollekció mindazoknak, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?
A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg! Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:
A BODICO parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden  BODICO Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Fougére - páfrány
Inspirálta
Tommy Hilfiger
Kiszerelés
50 ml
Értékelések