B-65 * EdP női parfüm * 30 ml

3 890 Ft
Klubtagoknak: 3 500 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Inspired by:
J. S. SUN
Jil Sander
virágos - édes

  • Üzletünkben készleten
  • 0021-B-65
  • Női parfümök
További választék ebből a termékből
  • 30 ml
  • 10 ml
  • 5 ml
  • 2 ml
  • 10 ml
  • 200 ml
Leírás

Illatkompozíció: virágos - édes

B-65 illatjegyei (inspired by: *  J. S. SUN * Jil Sander)

Fejillatcitrom, narancs,
Szívillatbergamott, rózsa, ylang ylang, vanília,
Alapillattonkabab, ámbra

A nyári hónapok legszebb pillanatai ihlették ezt a parfümöt. A citrusos fejjegyek akár a napsugarak, energiával és jókedvvel töltenek fel. A szívjegy szokatlan virágkompozícióból áll össze: íriszből, ylang ylangból, napraforgóból és szegfűből. A bázisjegy pedig a vaníliának, a tonkababnak, a cédrusnak és a benzoinnak köszönhetően lágyan melengető, akárcsak a tavaszi napfény. Az igényes, elegáns, öntudatos hölgyek illata.

BODICO + PM Eau de Parfum – EdP * 25 és 30 ml * Made in Germany

Azok a Hölgyek és Urak, akik sűrűn változtatnak illatot, vagy szeretnek egyszerre 3-10 illat közül választani, általában szívesebben vásárolnak kisebb, 25 vagy 30 ml-es parfümöt. Így lehetőségük nyílik arra, hogy mindig az alkalomhoz illő, kedvüknek megfelelő illattal varázsolják el önmagukat és környezetüket.

Mit kell tudnod a BODICO + PM parfümökről:
BODICO + PM márkanéven * német csúcsminőségben *
jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 170 női és férfi parfüm illatából tudsz választani! A BODICO 25 és 30 ml-es parfümjeit a rögzített szórófejes üvegcsék mellett többségükben formatervezett, utántölthetős osztrák üvegekben kínáljuk, míg a PM 30 ml-es parfümjei mindig vaporisateur (fújókás) kiszerelésűek. Bármely illat tökéletes választás! A BODICO és PM parfümöket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?
A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg! Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:
A BODICO + PM parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak! Minden BODICO + PM Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:
EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció.

Termékadatok
Illat típusa
Édes
Inspirálta
Jil Sander
Kiszerelés
30 ml
Értékelések