CITROM illóolaj, 100%-os, 10 ml

950 Ft
810 Ft -15%
Klubtagoknak: 850 720 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

(Citrus limon)

10 ml

  • Üzletünkben készleten
  • 3510
  • Illóolajok
Leírás

citrom.jpgA CITROM illóolaj szinte nélkülözhetetlen a különböző helyiségek légterének fertőtlenítésében. Remek légfrissítő, illatosító, mely kiváló inhalálásra, arcgőzölésre, de akár szájvíz készítéséhez is használható.
A citromolaj nagyon hatékony a torokfájás, a köhögés, a megfázás és hasonló felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésében.
Tegyünk 5-10 csepp citrom illóolajat valamilyen alapolajba (például édesmandula-, jojoba-, búzacsíra-olajba), és masszírozzuk be a mellkasunkba, a torok területére, vagy éppen az orrunk két oldalára, az orrcimpákhoz. Ez segít fellazítani, eltávolítani a felgyülemlett váladékot és lehetővé teszi, hogy könnyebben lélegezzünk.
A citromolaj hangulatunkra gyakorolt hatása nemcsak abban nyilvánul meg, hogy vidámabbak és élénkebbek leszünk tőle. 10-15 csepp citromolajat egy zsebkendőre csepegtetve olyan "gyorssegélyt" kaphatunk, melyet bárhová magunkkal vihetünk (például a táskánkban), és mélyeket lélegezve belőle azonnal felfrissíthetjük magunkat. Segítségével jobban tudunk koncentrálni, elillan a fáradtságunk, és a bennünk lévő stresszt, feszültséget is csökkenthetjük. Vizsgára készüléskor, tanuláskor különösen érdemes alkalmazni ezt a módszert!

Értékelések