SZAUNA illóolaj, 100%-os, 10 ml

950 Ft
Klubtagoknak: 850 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

(Sauna)

10 ml

  • Üzletünkben készleten
  • 3556
  • Illóolajok
 

Ingyenes átvétel budapesti üzletünkben, azonnal készletről

 

Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt

 

Minden csomag mellé ajándékkal is kedveskedünk

Leírás

szauna.jpgA SZAUNA illóolaj-kompozició kifejezetten a szaunázáshoz lett kifejlesztve. Az eukaliptusz, borsmenta és fenyő fantasztikus, immunrendszert erősítő keveréke, mely felfrissíti a testet és a lelket, miközben - akár infraszaunában is - körbeleng minket a "klasszikus" szauna-illat.

A szaunázók körében nagyon kedvelt, keresett olaj!

A szaunában számos élettani folyamat felerősödik, intenzitása fokozódik testünk meleg ellen történő védekezésében. Amely táplálékot, vagy épp folyadékot beviszünk, sokkal hamarabb szívódik fel, a bőrbe juttatott anyagok pórusokon történő beáramlása szintén fokozott az izzadás folyamata mellett.
Szaunaprogramok alatt, vagy éppen egyéni felöntéseink alkalmával sokszor érezhetjük, hogy a párával telített levegőben a kályhán használt illatunk olykor teljesen más, mint amit az üvegcse tartalmának normál környezetben történő illatozásakor érzünk. Van, hogy pozitív, olykor negatív értelemben. Egy dolog azonban bizonyos: az illatot erőteljesebben érezzük a páradús környezetben.
Az illatanyag molekulái a kályhával érintkezve és a páradús légtérben felszabadulva a szauna mikroklímájában könnyedén eljutnak a bent ülők szaglószervéhez, a kályhára öntést követően szinte azonnal szag- és illatérzetet kiváltva.
A molekulák másik része a bőrünkre kerülve felszívódik, mely hatás különösen intenzív felöntések alkalmával. Így az olajok, illatok hatása hármas: légzőszerveinkre kifejtett hatása mellett bőrünkön felszívódva is hat, természetesen a legmeghatározóbb - pszichés, hangulati, érzelmi - befolyások mellett.
Értékelések