TAVASZ ILLATA (Frühling) illóolaj, 100%-os, 10 ml

950 Ft
Klubtagoknak: 850 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

(Odoratus vernus)

10 ml

Üzletünkben készleten

 

Üzletünkben minden azonnal megvásárolható rendelés nélkül is! A pontos készletről érdeklődj előtte!

 

Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt

 

Minden csomag mellé ajándékkal is kedveskedünk

Leírás

fruhling.jpgA TAVASZ ILLATA - FRÜHLING - frissítő, tavaszi illatkompozició, elsősorban párologtatáshoz, diffúzorokba. Illat, mellyel az év bármely szakában megidézheted magadnak a tavaszt.

Csodás évszak a tavasz! Sokak kedvence, hisz a hosszú, sötét hónapok után végre kizöldül a világ, zöldbe borulnak a fák, a madarak véget nem érően csivitelnek pirkadattól napnyugtáig. Minden halad a maga tavaszi rendje szerint. A természet illatos színekbe burkolta már magát, nyílnak a virágok szépen sorban, szép lassan virágba borul minden.

A tavaszi erdő maga a csoda. A zöldelő fák különleges energiával töltik meg a levegőt, láthatatlanul fújják le rólad a nehéz súlyokat, átölelve őket pedig hihetetlen energiákkal tudod feltölteni magad. Fújd ki magadból a hétköznapok feszültségét, járjon át a békesség érzése. Ha teheted, sétálj sokat, járd az erdőt, mezőt, réteket! Lélegezd be a tavaszt!

A tavasz illatát az otthonodba is becsempészheted, ha cseppentesz ebből az olajból a párologtatóba 8-10 cseppet. Éld át nyitott szívvel a tavaszi csodát, nem fogsz csalódni!

Értékelések