Best of Faragó "JUDY" CD

4 590 Ft
Klubtagoknak: 4 130 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

Három nagylemez anyagaiból készült válogatás

Leírás

A Best of Faragó "JUDY" István a három nagylemez anyagaiból készült válogatás, mely kizárólag CD-n jelent meg. (A hangkazettán való kiadást, mint szerző, nem engedélyezte.) 

Eddig szól az az idézet, ami pár éve a „Ki kicsoda…” című könyvben cégünk egyik alapító tagjáról, Faragó ”JUDY” Istvánról íródott.

De a száraz tényeknél sokkal fontosabb, hogy akik ismerték, nap mint nap érzik hiányát és csak egy dolog nyújthat számukra megnyugvást: a zenéje!

Ennek segítségével ugyanis felidézhető személyisége, a mindig tökéletességre törekvő, érző lelkű ember, aki minden rezdülésével azért dolgozott, hogy hallgatósága maradandó élménnyel gazdagodjon.

Aki hallja ezt a CD-t, megállapíthatja, hogy ez a törekvés csodálatos eredményt hozott. ”JUDY” azt tudta, ami csak nagyon keveseknek adatik meg: zenéjének lelke volt és van! Mindazt, amit szavakkal olykor nagyon nehéz elmondani, ő eljátszotta nekünk…

A CD-n saját szerzeményeken kívül magyar és világslágerek feldolgozásai szerepelnek, mint pl. Akácos út, Szeress gyengéden (Love me tender), Zöld mezők (Green fields), Szomorú vasárnap, Csini baba, Leszállt a csendes éj (Bács Ferenc előadásában), Exodus stb. összesen 22 szám több mint 70 percben.

Külön érdekesség a borító, mely belül a külföldi szaklapokban megjelent, rendkívül elismerő kritikákat ismerteti magyar és angol nyelven, valamint - tekintettel a nyugat-európai érdeklődésekre - a Leszállt a csendes éj szövegének angol nyelvű fordítását is.

A Best of "JUDY" CD a legkedvezőbb áron nálunk vásárolható meg!

Hisszük, hogy gyönyörű ajándék lehet kicsinek és nagynak, nőnek és férfinak egyaránt!

Értékelések