Zoltán János: Vesztesnek születtünk * SCAMPOLO könyv

3 600 Ft
Klubtagoknak: 3 240 Ft

A klubtagság előnyeiről, és a további elérhető kedvezményekről bővebb információért
Kattints ide!

A SCAMPOLO story

Leírás

A SCAMPOLO STORY

egy könyv a sokáig és sokak által méltatlanul agyonhallgatott legendás zenekarról, akik a '60-as évek elején mindent elsöprően kavarták fel nemcsak az állóvízet, hanem az akkori hatalom vezetőinek kedélyeit is…

Több mint 200 korabeli, eddig nem publikált fotóval és nem kevés korrajzzal!

Oldalak száma

:

350

Kötés

:

papír / puha kötés

Súly

:

200 gr

ISBN

:

0719000113213


A riportkönyv a legendás 60-as, 70-es évekbeli beat és rock zenekar, a SCAMPOLO történetét dolgozza fel, több mint 200 korabeli fotó felhasználásával.

Számos jelentős előadó kezdte pályafutását az együttesben, pl.: Komár Laci, Faragó JUDY István, Zalatnay Cini, Presser Gábor, Bontovics Kati stb..

A könyv szerkesztője, Danyi Attila, a zenekar hajdani vezetője, aki megtörte az omerta, a hallgatás törvényét. Így ez az első olyan mű, mely hitelesen mutatja be a magyar beatzene kialakulását, térnyerését, az akkori politikai rendszer beépülését a hazai rock életbe.

Majdnem botránykönyv, mert hitelesen számol be a legendás sikerekről, verekedésekről, botrányokról. Vesztesnek születtek, mert hangosak voltak és zenéjükkel reményt adtak fiatalok ezreinek, ez pedig értelemszerűen szálka volt a hatalom szemében.

Értékelések