SZEMÉLYES MEGHÍVÓ! HAPPY 29. BODICO!
FERGETEGES SZÜLETÉSNAPI PARTY CSAK KLUBTAGOKNAK!

Kedves jelenlegi és most csatlakozó BODICO Klubtagok!

Bevezetésként csak annyit mondhatunk:
ILYEN NAGY BULI MÉG NEM VOLT cégünk és a BODICO TÖRTÉNETÉBEN!

ELSŐ – EGYSZERI, és a maga nemében valószínűleg MEGISMÉTELHETETLEN AKCIÓ A KÖZÖS ÜNNEPLÉSHEZ, FANTASZTIKUS ÁRAKKAL, AZONNALI minimum 20%, de akár 40% KEDVEZMÉNNYEL, SOK-SOK MEGLEPETÉSSEL, ÚJDONSÁGOKKAL, LEHETŐSÉGGEL, melyre mindenkit hívunk, várunk szeretettel!

Azt szeretnénk, hogy senki ne maradjon le a nyári szabadság, nyaralás miatt, így ez lesz az eddigi leghosszabb közös ünneplésünk, mely – elsősorban a saját import termékeink esetében - a jelenlegi készletek erejéig pontosan
2023. 09.31-ig tart!

Részletekért kattints ide vagy a képre!

Webáruházunk indulása óta tervezett régi álmunkat valósítjuk meg, és nyújtjuk át Nektek szeretetünk és köszönetünk jeléül. Köszönjük a bizalmat, a támogatásokat, a hűséget; hogy minket választottatok! Külön köszönet azoknak a Klubtagoknak, akik az indulás óta velünk vannak, és nekik ma a BODICO sokkal többet jelent, mint egy egyszerű klubtagság.

A részletek ismertetése előtt fontos kitérnünk a leggyakrabban feltett kérdésre:
Ki lehet BODICO Klubtag és mi a feltétel?

A válasz nagyon egyszerű: bárki, aki betöltötte a 18. életévét, és természetesen egyéni vállalkozók, cégek, alapítványok, kis- és nagykereskedések, intézmények stb. A feltétel legalább ilyen egyszerű, és ráadásul teljesen INGYENES! Be kell regisztrálnod honlapunkon, amit ide kattintva meg is tehetsz. Ha még nem vagy a BODICO csapat tagja, de szívesen csatlakoznál, mindössze ennyi a teendőd és azonnal élvezheted az összes kedvezményt! ☺

Természetesen, mi csak javasolni tudjuk, hogy érdemes élni ezzel az egyedülálló lehetőséggel, és folyamatosan részesülni fantasztikus kedvezményeinkből, de a döntést Te hozod meg, azt rád bízzuk. Megértjük és tiszteletben tartjuk, ha sehova nem szeretsz regisztrálni! Ebben az esetben önként lemondasz a BODICO Klubtagoknak járó kedvezményekről, akciókról, de bármikor változatlanul tudsz rendelni vagy vásárolni üzletünkben, eladási árainkon.

És akkor nézzük, mik is ezek a kihagyhatatlan kedvezmények?
A SZÜLETÉSNAPI PARTY egész időtartama alatt minden regisztrált BODICO Klubtag azonnal élvezheti a klubárat valamennyi termékünkre, ami 20-30% kedvezményt jelent! A Klubtagok részére tehát 09.30-ig megszűnik a 10%-os kedvezményes bónuszár! Sőt, ha ebben az időszakban egy vásárlásod, rendelésed eléri, vagy meghaladja a bruttó 12.500 Ft-ot, akkor az adott dátumtól számítva egy teljes évig részesülhetsz a fantasztikus kedvezményekből, azaz a kedvezményszinted a Klubár lesz! Ez a kedvezmény minden alkalommal érvényes lesz, akármilyen értékű a vásárlásod vagy rendelésed! Ha ezen időszak alatt több ilyen értékű vásárlásod van, a 12 hónap mindig újra indul.

Jelenleg 1-2 olyan termékcsaládunk van ahol a bónusz- és a klubár azonos, mert az elmúlt időszakok többszöri áremelése az osztrák partnerünk és kézműves gyártóink részéről, nem tesz lehetővé nagyobb kedvezményt. Így a kerámia virágoknál és a parfümszóró pumpáknál maradnak a bónuszárral megegyező aktuális klubárak a PARTY idejére is.

Néhány őszinte sorban külön kell még szólnunk saját szellemi termékünkről, az „NFL – Az első évszázad” című rendkívül népszerű és sehol máshol a piacon be nem szerezhető könyvünkről. Azt gondoljuk, azt senki nem vitatja, hogy a 2020. december 1-én megjelent 540 oldalas kb. 500 fekete-fehér és színes fotókkal ellátott Nívó-díjas kiadvány ára mára sajnos teljesen irreális lett! Jelenleg a nyomdák többsége napi árakkal dolgozik; valószínűleg nem is tudnánk kiadni a közel dupla költségek miatt. Így bármennyire sajnáljuk, azt kell mondanunk, hogy a mai reális árral szemben a mű, ami gyakorlatilag egy teljes évi munkája volt a szerzőknek, szerkesztőnek, grafikusnak stb., legalább 40-50%-kal van akcióban, folyamatosan! Reméljük, ezt mindannyian megértitek!

A fentebb felsoroltakon kívül a VIP kód minden termékre érvényes, beleértve a rendkívül népszerű komplett LONDON teacsaládot, annak ellenére, hogy a bónusz- és a klubár ott is azonos! Ez is egy extra ajándékunk ☺

Végűl, egy sokakat érintő extra meglepetés: a VIP-kód!

Természetesen, azokra is gondolunk, hisz nagyon sokan vannak, akik már jelenleg is klubáron vásárolhatnak. Részükre egy külön extra VIP KUPONT küldtünk ki, amely szinte minden termékcsaládból további 10% KEDVEZMÉNYT biztosít.

Egy kis ízelítő a szülinapi kedvezményes ajánlatokból, amik várnak rád:


Köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az izgalmas úton, és várunk benneteket szeretettel a BODICO 29. SZÜLETÉSNAPI PARTYJÁRA!
Gyertek és ünnepeljünk együtt!


Ha bármilyen kérdésetek van az akcióval vagy a termékekkel kapcsolatban, forduljatok hozzánk bizalommal!

Hívunk, várunk szeretettel!
Faragó Edit - "EDU" - Richard és a BODICO-csapat